Τετάρτη 9 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ακύρωσαν πρόστιμο που επιβλήθηκε σε άνεργο

Δυναμική παρέμβαση στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) πραγματοποίησε χτες το πρωί η Επιτροπή Αγώνα Ανέργων μαζί με τη Λαϊκή Επιτροπή Ε' Διαμερίσματος, απαιτώντας δωρεάν μεταφορά των ανέργων και κατάργηση των προστίμων σε όσους άνεργους δεν μπορούν να πληρώσουν εισιτήριο. Μάλιστα, απαίτησαν επιτόπου και κατάφεραν την ακύρωση ενός τέτοιου προστίμου που είχε επιβληθεί σε μακροχρόνια άνεργο. Επίσης, ζήτησαν από τον εκπρόσωπο του ΟΑΣΘ να τεθούν τα αιτήματά τους στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ του Οργανισμού στις 24 Νοέμβρη, ώστε να συζητηθούν και να ληφθεί σχετική απόφαση.

Στην Ξάνθη, η Γραμματεία του ΠΑΜΕ πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ, απαιτώντας να μην καταβληθεί το χαράτσι. Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, κάλεσε το λαό οργανωμένα να αρνηθεί να πληρώσει και να τιμωρήσει αυτούς που έχουν το θράσος να βασανίζουν και να απειλούν τα λαϊκά στρώματα με κυρώσεις και πρόστιμα, αν δεν υποταχθούν.

Αύριο Πέμπτη, 10 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Ρολόι της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί λαϊκή συνέλευση με πρωτοβουλία της Λαϊκής Επιτροπής, με στόχο την οργανωμένη άρνηση πληρωμής του χαρατσιού από το λαό της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ