Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΚΑΤΣΕΛΗΣ»: Σε 24ωρη απεργία και γενική συνέλευση στην πύλη του εργοστασίου προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην αρτοβιομηχανία ΚΑΤΣΕΛΗΣ, απαιτώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων που τους χρωστά η εργοδοσία και φτάνουν τους δύο μήνες.

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΥΠΟΥ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες η τρίωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στα πρακτορεία Τύπου, που αντιδρούν στα σχέδια απολύσεων που απεργάζεται η εργοδοσία. Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στις διοικήσεις των πρακτορείων ΑΡΓΟΣ και ΕΥΡΩΠΗ και απαίτησαν να πάρουν πίσω τις απολύσεις.

LIDL: Σε μαζική συμμετοχή στη συνέλευση την Κυριακή, στις 11 το πρωί, στα γραφεία του σωματείου του (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πλ. Μητροπόλεως) καλεί όλους τους εργαζόμενους το επιχειρησιακό σωματείο των εργαζομένων στην πολυεθνική επιχείρηση σούπερ - μάρκετ «ΛΙΝΤΛ», με θέμα την παραπομπή στην επιτροπή του άρθρου 15 του ν. 1264/82 του πρόεδρου του σωματείου Π. Ρουμελιώτη με στόχο την απόλυσή του.

«ΚΑΡΕΝΤΑ»: Με μειώσεις μισθών απειλεί τους εργάτες η διοίκηση της εταιρείας «ΚΑΡΕΝΤΑ», όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας. Το οποίο σημειώνει «αρνούμαστε τις μαζικές μειώσεις μισθών που μας εξαναγκάζουν οι εργοδότες, επικοινωνούμε με το συνδικάτο, παλεύουμε ενάντια στους εκβιασμούς των εργοδοτών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ