Παρασκευή 25 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Αυταρχισμός για να εξαθλιώσουν το λαό

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, με ανακοίνωσή της λίγη ώρα μετά την επέμβαση των ΜΑΤ, κατήγγειλε τις συλλήψεις των συνδικαλιστών της ΔΕΗ και απαίτησε την άμεση απελευθέρωσή τους.

Στην ανακοίνωση τονίζεται:

«Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, στην προσπάθειά της να επιβάλει την πολιτική που εξοντώνει το λαό, χρησιμοποιεί τη βία, τον αυταρχισμό, τους εκβιασμούς, τις συλλήψεις των συνδικαλιστών της ΔΕΗ. Θέλουν με κάθε τρόπο να επιβάλουν τα χαράτσια μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ που θα οδηγήσουν το λαό στην εξαθλίωση.

Οι φοιτητές στο πλάι των εργατών και των υπόλοιπων λαϊκών στρωμάτων θα απαντήσουμε με την πιο αποφασιστική οργάνωση στα αμφιθέατρα, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές. Με συνελεύσεις και κινητοποιήσεις στις σχολές. Θα συμβάλουμε στη συγκρότηση επιτροπών που θα πάρουν τα μέτρα που χρειάζονται για να μην κοπεί το ρεύμα σε κανένα λαϊκό σπίτι, κινητοποιώντας τους φοιτητές, τους μαθητές, τη νεολαία και τους γονείς μας. Τώρα χρειάζεται η αλληλεγγύη να δυναμώσει! Απαιτούμε να καταργηθεί το χαράτσι άμεσα!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ