Σάββατο 3 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Η τρομοκρατία δε θα περάσει»!

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ με ανακοίνωσή του για τις 16 νέες απολύσεις στη «Χαλυβουργία Ελλάδας», σημειώνει:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την κλιμάκωση της αντεργατικής βαρβαρότητας στη "Χαλυβουργία Ελλάδας", που σήμερα ήρθαν να προστεθούν άλλοι 16 απολυμένοι εργάτες απεργοί στους ήδη 34 απολυμένους. Καταγγέλλει άλλη μια φορά τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ. ως εχθρό της εργατικής τάξης και υπηρέτη του κάθε Μάνεση.

Το ΚΚΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους απολυμένους, σε όλους τους απεργούς της "Χαλυβουργίας Ελλάδας" και στις οικογένειές τους. Αυτά τα τρομοκρατικά μέτρα πρέπει να πεισμώσουν ακόμα περισσότερο τους αγωνιζόμενους, πρέπει να γίνουν νέα αφετηρία για ακόμα μεγαλύτερη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον ηρωικό αγώνα των απεργών που ήδη ξεπέρασε τον ένα μήνα. Στη "Χαλυβουργία" δοκιμάζεται η αντοχή των εργατών, προκειμένου να μην κυριαρχήσουν παντού οι νέες εργασιακές σχέσεις - κάτεργο και οι μισθοί πείνας.

Το ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη να κάνει το ταξικό της καθήκον κόντρα στις ξεπουλημένες ηγεσίες της ΓΣΕΕ και σειράς ομοσπονδιών και εργατικών κέντρων που αδιαφορούν ή και εμπαίζουν τους απεργούς χαλυβουργούς.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Να ικανοποιηθούν τώρα όλα τα αιτήματα των χαλυβουργών. Αγώνας και αλληλεγγύη ως τη νίκη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ