Τρίτη 6 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ
Κινητοποίηση για το Ασφαλιστικό

Στιγμιότυπο από την κινητοποίηση
Στιγμιότυπο από την κινητοποίηση
Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, ύστερα από πρόταση της ΕΣΑΚ Μισθωτών Τεχνικών, πραγματοποιήθηκε χτες το πρωί η κινητοποίηση του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών στο κτίριο του ασφαλιστικού τους ταμείου ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ. Με αιχμές την άμεση ασφαλιστική κάλυψη των ανέργων και την αποτροπή της ληστείας των αποθεματικών του Ταμείου μέσα από το κούρεμα των ομολόγων οι μισθωτοί τεχνικοί, με κυρίαρχο σύνθημα «Ανατροπή της πολιτικής ΕΕ - πλουτοκρατίας», διαδήλωσαν και ενημέρωσαν δεκάδες ασφαλισμένους.

Βασικοί άξονες του πλαισίου διεκδίκησης του δημόσιου καθολικού χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης είναι η κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων, η απόσυρση του Ταμείου από το χρηματιστήριο και την Τράπεζα Αττικής, η κατάργηση της ανταποδοτικότητας και της επιχειρηματικότητας.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε επίσης παράσταση διαμαρτυρίας στο ΔΣ του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ. Οι μισθωτοί τεχνικοί έδωσαν νέο αγωνιστικό ραντεβού στις κατά τόπους κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ που θα γίνουν σήμερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ