Τρίτη 6 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εμπρηστικές επιθέσεις

Εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν την Κυριακή. Η πρώτη σε ΙΧ αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Παρνασσού στη Φιλοθέη, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές. Στις 22.30, στην οδό Κοκκώνη στο Παλαιό Ψυχικό σε ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο υπέστη υλικές ζημιές μικρής έκτασης. Επίσης, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ακατοίκητο διαμέρισμα 2ου ορόφου στην οδό Παναγίας Οδηγήτριας στα Καμίνια, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές σε μηχανήματα κινητής τηλεφωνίας. Στο διαμέρισμα διαπιστώθηκε διάρρηξη.

Περίπου 20 λεπτά μετά τις 23.00, στη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Κηφισοδότου στα Πετράλωνα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε μεταλλικό κάδο, με αποτέλεσμα να καταστραφεί το καπάκι. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε παρακείμενο σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Τέλος, λίγο πριν από τις 3 χτες τα ξημερώματα της Δευτέρας, άγνωστοι πέταξαν σε προαύλιο χώρο σπιτιού στην οδό Αγία Βαρβάρας στο Κορωπί αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από τρία γκαζάκια, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά σε ΙΧ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ