Παρασκευή 16 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΤΑΞΙ
Παιχνίδι εντυπώσεων

Συνέχεια στο επικοινωνιακό παιχνίδι των εντυπώσεων σχετικά με το επικείμενο νομοσχέδιο για τα ταξί, έδωσε χτες ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μ. Βορίδης, μία ημέρα μετά τις «ανεπίσημες» διαρροές από το περιβάλλον του ότι «εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο παραίτησης», αν τελικά δεν υιοθετηθεί από τη συγκυβέρνηση η θέσπιση πληθυσμιακών κριτηρίων στο καθεστώς έκδοσης νέων αδειών.

Με τις νέες δηλώσεις του, ο Μ. Βορίδης επέμεινε για μία ακόμη φορά ότι οι προβλέψεις του νομοσχεδίου Ραγκούση δεν προκύπτουν «από τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας», αφήνοντας αιχμές για τον προκάτοχό του στο υπουργείο και συνάδελφό του στην συγκυβέρνηση, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ασκούσε προσωπική πολιτική στο ζήτημα.

Με την παραπάνω τακτική, ο υπουργός του ΛΑ.Ο.Σ. σκοπεύει να επιτύχει και την «απελευθέρωση» των ταξί, που «τσακίζει» τους αυτοαπασχολούμενους του χώρου, εφαρμόζοντας σε γενικές γραμμές το προεδρικό διάταγμα Ρέππα και να οικοδομήσει ένα «μετριοπαθές» προφίλ - τόσο για τον ίδιο όσο και για το κόμμα του - μέσω της απόρριψης της «ανεξέλεγκτης απελευθέρωσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ