Σάββατο 17 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΒΥΡΩΝΑΣ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Μήνυμα διεκδίκησης και αλληλεγγύης

Κινητοποίηση σήμερα από μια σειρά φορείς εκπαιδευτικών, γονιών, εργαζόμενων και άλλων

Διεκδικώντας μέτρα ανακούφισης των λαϊκών οικογενειών, στέλνοντας μηνύματα καταδίκης της πολιτικής που πτωχεύει τα σχολεία και τη λαϊκή οικογένεια, κοινής δράσης και αλληλεγγύης, μια σειρά φορείς σε Καισαριανή, Βύρωνα και Παγκράτι πραγματοποιούν σήμερα κινητοποίηση. Στις 10 το πρωί θα ξεκινήσουν πικετοφορίες από το παλιό τέρμα στην Καισαριανή, από την κεντρική αγορά στο Βύρωνα και από την πλατεία Πλυτά στο Παγκράτι με κατάληξη την πλατεία Σιντριβανίου.

Αύριο Κυριακή, στις 11 π.μ., προγραμματίζουν να επισκεφτούν τους απεργούς χαλυβουργούς και να τους δώσουν χρήματα, τρόφιμα, ρούχα, αλλά και ζωγραφιές από τα παιδιά, με θέμα: «Μια ζωγραφιά για τη χαλυβουργία».

Οι κινητοποιήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο κοινής δράσης που αποφάσισαν μετά από κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης οι εξής φορείς: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ρόζα Ιμβριώτη», Ενώσεις Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Καισαριανής, 2ου Διαμερίσματος, Δήμου Βύρωνα, Παράρτημα Συνδικάτου Οικοδόμων Καισαριανής και Βύρωνα, Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Καισαριανής, Σωματεία Συνταξιούχων Βύρωνα, Καισαριανής, Σύλλογοι Δημοκρατικών Γυναικών Βύρωνα, Καισαριανής, Παγκρατίου (μέλη της ΟΓΕ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ