Τετάρτη 28 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Σχεδιάζουν τα χειρότερα για το λαό...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΣ μιλάνε αυτές τις μέρες, αλλά αυτοί ετοιμάζονται για να γιορτάσουν ...λίγο αργότερα, και, μάλιστα, σε βάρος μας.

Για την κυβέρνηση, φυσικά, μιλάμε, που συναντάται και διαβουλεύεται, διαπραγματεύεται, «τα βρίσκει» και ισορροπεί, ετοιμάζοντας για το λαό τα χειρότερα.

Κατ' αρχήν από εδώ το είχαν, από εκεί το είχαν, κατάφεραν να βάψει η κυβέρνηση ...κόκκινα αυγά, αφού θα μας μείνει μέχρι το Πάσχα... Πρέπει - λένε - να προλάβει να ολοκληρώσει...

Κάτι μας λέει, μάλιστα, πως το Πάσχα θα έχουμε ακριβώς την ίδια ιστορία, οπότε η κυβέρνηση θα προλάβει ...και τα μπάνια.

Στο μεταξύ «ψήνουν», όπως μαθαίνουμε, διάφορες (καθ' όλα ...«δημοκρατικές») πράξεις νομοθετικών περιεχομένων με νέα μέτρα, ενώ το σχετικό «κουστούμι» του 2012 ολοένα και μεγαλώνει.

Θα κάνουν και διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ώστε να μην ανακοινωθούν όλα τα μέτρα μεμιάς, αλλά να μας τα παρουσιάζουν ένα - ένα, για ...έκπληξη.

Εν ολίγοις, κάνουν ό,τι μπορούν ώστε η χρονιά που έρχεται να είναι «καλή», αποκλειστικά και μόνον όμως για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας που εκπροσωπούν.

ΠΕΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ οι πωλήσεις των καταστημάτων, οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι καταστρέφονται, ο κόσμος δεν έχει να αγοράσει βασικά είδη και γενικώς μια βόλτα να κάνει κανείς σε έναν εμπορικό δρόμο καταλαβαίνει το χάλι που υπάρχει...


Παπαγεωργίου Βασίλης

Να υποθέσουμε ότι γι' αυτό φταίνε οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων; Οι πορείες τους και οι διαδηλώσεις τους;

Το λέμε γιατί αυτά ακούγαμε όλη τη χρονιά τόσο από τους «λαγούς» του ΛΑ.Ο.Σ., όσο και από δημάρχους του ΠΑΣΟΚ ή βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Ας πάνε τώρα όλοι αυτοί μια βόλτα στους εμπορικούς δρόμους για να διαπιστώσουν από κοντά τη γνώμη του κόσμου...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ