Παρασκευή 13 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατέθεσαν χτες εργαζόμενοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και του υπουργείου Πολιτισμού, με τις οποίες στρέφονται κατά του νόμου 4024/2011 που αφορά το νέο μισθολόγιο - βαθμολόγιο, καθώς και κατά απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη, με την οποία παρέχονται οδηγίες σχετικά για την αναδιάρθρωση και δομή του νέου μισθολογίου. Στο ΣτΕ προσέφυγαν 8.108 υπάλληλοι του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ και 932 του υπουργείου Πολιτισμού μαζί με τα σωματεία τους.

ΔΥΟ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ της ομάδας ΔΙΑΣ υπέστησαν ζημιές χτες το μεσημέρι όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε αυτές και στους αστυνομικούς. Το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών Πατησίων και Χέυδεν. Περίπου 30 άτομα, που φορούσαν κράνη επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα εναντίον μεικτού κλιμακίου που έκανε ελέγχους για το λεγόμενο παρεμπόριο κοντά στην ΑΣΟΕΕ. Από την επίθεση δεν τραυματίστηκε κανείς ενώ προκλήθηκαν μόνο ζημιές στις μοτοσικλέτες.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ: Τον προφυλακισμένο αρχιμανδρίτη Εφραίμ θα επισκεφθεί στις φυλακές Κορυδαλλού ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας, αυτό θα γίνει σε μια κίνηση συμπαράστασης της Εκκλησίας της Ελλάδος στη δοκιμασία του Εφραίμ.

ΜΙΚΡΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ προκλήθηκαν αργά προχτές το βράδυ, στο αυτοκίνητο της συζύγου του αρχηγού της Πυροσβεστικής, Π. Μπονάτσου. Οπως έγινε γνωστό, άγνωστοι τοποθέτησαν κροτίδα μεγάλης ισχύος στο παρμπρίζ του οχήματος, στην πυλωτή της οικίας του αρχηγού, στην οδό Αγ. Διονυσίου στον Αγ. Δημήτριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ