Παρασκευή 20 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Βγήκε η οκτάδα

Το τελευταίο εισιτήριο, για τους «8» του κυπέλλου, σφραγίστηκε χθες στο Αγρίνιο. Κάτοχός του, με ανατροπή, ο ΟΦΗ που κέρδισε τον Παναιτωλικό με 3-1 ( 35' Ρότσα, 42' Σίσιτς, 58' Μπούρμπος, 98' Μάντζιος). Ετσι εξασφάλισε την παρουσία του στους «8», όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό. Με δέκα παίχτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι δύο ομάδες. Από τους γηπεδούχους αποβλήθηκε ο Φερνάντες (60') και από τους φιλοξενούμενους ο Βάντο (54').

Την Τετάρτη, στο ντέρμπι «δικεφάλων», τελικά χαμογέλασε ο γηπεδούχος. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 (33΄ Λίνο πεν., 54΄ Αθανασιάδης) την ΑΕΚ - σ' ένα μέτριο ως κακό παιχνίδι - και την πρόκρισή του στα προημιτελικά του θεσμού. Οι «κιτρινόμαυροι» (δικαίως) διαμαρτυρήθηκαν έντονα - και με σχετική ανακοίνωση που βάλλει και κατά του Κύρου Βασσάρα - για τον καταλογισμό (τιμωρήθηκαν ο διαιτητής Γιάχος και ο βοηθός του Κωστάρας) του ανύπαρκτου πέναλτι από το οποίο προήλθε το 1 - 0.

Μια μέρα νωρίτερα ο Πανσερραϊκός, χάρη στην ευστοχία του Ντα Κόστα, εξασφάλισε την συμμετοχή του και στην 6η φάση του κυπέλλου. Επικράτησε της Ξάνθης, στα Πηγάδια, με 2-1 (24' Μαρσελίνιο - 44΄, 63΄ Ντα Κόστα) και είναι η μοναδική ομάδα της Football League που βρίσκεται στους «8».

Οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν σε 2 δόσεις. Το πρόγραμμα, όπως το γνωστοποίησε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, έχει ως εξής: Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου θα αναμετρηθούν ΠΑΟΚ - Ατρόμητος (17:00) και Ολυμπιακός - Πανιώνιος (20:00). Ιδια μέρα αλλά 22 Φεβρουαρίου θα παίξουν ΟΦΗ - Πανσερραϊκός (16:00) και Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα (19:00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ