Παρασκευή 20 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK
Κορύφωση των συμφερόντων

Τα ιδιοκτησιακοδιοικητικά παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ συνεχίζονται. Μέτοχοι και διοικούντες (επίσημοι ή, και, ανεπίσημοι) διαγκωνίζονται σε ποσότητα... ανιδιοτελούς προσφοράς στην ομάδα, κάνουν αλλεπάλληλες δηλώσεις «ΑΕΚοφροσύνης» και επιδίδονται συχνά πυκνά σε πινγκ πονγκ ευθυνών.

Σε ένα μόνο πράγμα ομονοούν. Το λογαριασμό να πληρώσουν - για μια ακόμα φορά - οι φίλαθλοι. Κανείς από τους «ταγούς» δεν αμφισβητεί το μοντέλο (ΠΑΕ και εμπορευματοποιημένο ποδόσφαιρο), που κυρίως δημιουργεί τις αιτίες. Απαντες, αναζητούν διαχειριστική - και ωφέλιμη για τη νικήτρια παράταξη - λύση, στα ίδια πάντα πλαίσια που οδήγησαν στη ζώσα πραγματικότητα.

Με νέα τοποθέτησή του (χτες) ο παραιτημένος πρόεδρος της ΠΑΕ, Στ. Αδαμίδης, προαναγγέλλει εφ' όλης της ύλης... ενημέρωση (24/12) των φιλάθλων (με συνέντευξη Τύπου;). Δικαιολόγησε (ύστερα από την ανακοίνωση/κάλεσμα παραίτησής του από τον ισχυρότερο σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών «ORIGINAL 21») την παραμονή του στο οφίτσιο γιατί «το παραμικρό κενό εξουσίας στην ΠΑΕ, βάσει νόμου» σημαίνει «αυτόματα λύση Πρωτοδικείου, στην καλύτερη των περιπτώσεων».

Γνωστοποιεί πως ο επικεφαλής του συνδέσμου, Δ. Χατζηχρήστος, αρνήθηκε πρόταση ανάληψης της προεδρίας και ισχυρίστηκε ότι το αργότερο στην ΓΣ (3/2) «θα παραδώσω τη σκυτάλη στο επόμενο διοικητικό σχήμα». Και βέβαια ξανακάλυψε τους (εργοδότες του) μετόχους που «βοηθούν όσο μπορούν και αποτελούν τους ενεργούς θεματοφύλακες της ΑΕΚ»!...

Από την πλευρά του ο Δ. Χατζηχρήστος (και πρώην πρόεδρος της ερασιτεχνικής) επιβεβαίωσε («NovaΣΠΟΡ FM») πως έχει διάδοχη κατάσταση για τη διοίκηση: «Δε θα βγάζαμε ανακοίνωση αν δεν είχαμε στο μυαλό μας κάτι για την επόμενη μέρα. Δεν είμαστε από αυτούς που λέμε να φύγει κάποιος όταν δεν έχουμε κάτι άλλο από πίσω. Γιατί να διαχειρίζεται ο Αδαμίδης τα χρήματα που υπάρχουν και να μην τα διαχειρίζεται κάποιος άλλος κοινά αποδεκτός;»

Εκεί που ταυτίζονται αμφότεροι, είναι τα χρέη των μετόχων/επιχειρηματιών να (ξανα)πληρώσουν οι οπαδοί... «Η καλύτερη λύση είναι η περαιτέρω ενεργοποίηση του μεγάλου κόσμου της ΑΕΚ» (Αδαμίδης). «Η οικονομική επιφάνεια κάποιου, είναι μόνο η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο» (Χατζηχρήστος)...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ