Παρασκευή 16 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Στο δρόμο για το Παρίσι

Από Βέλγιο, Αθήνα και μετά Παρίσι... Ετσι σκέφτεται πλέον η ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία πέρασε νικηφόρα από το κλειστό γυμναστήριο της βελγικής Κνακ, σε έναν αγώνα που της χάρισε το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» σε μια συγκλονιστική κόντρα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-2 (18-25, 25-22, 25-27, 25-23, 15-9) και ταυτόχρονα να υπερασπιστούν με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο του μοναδικού εκπροσώπου της χώρας μας στο θεσμό.

Η ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι το 'πε και το 'κανε (ότι μπορούσε και θα έπαιρνε τη νίκη έναντι της Κνακ Ροζελάρε) και πλέον το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος της και να «σφραγίσει» το εισιτήριο της εισόδου της στο φάιναλ φορ, είναι να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στον επαναληπτικό της Γλυφάδας την ερχόμενη Πέμπτη.

  • Με ποινή αποκλεισμού της έδρας της για μια αγωνιστική λόγω υποτροπής και πρόστιμο 100.000 δραχμών τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής του βόλεϊ την Ορεστιάδα. Η αιτία για την τιμωρία αυτή της «ακριτικής» ομάδας, είναι η υβριστική συμπεριφορά οπαδών της κατά του πρώτου διαιτητή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στις 3 του Φλεβάρη. Ετσι η Ορεστιάδα θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών τον αυριανό αγώνα της με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ