Παρασκευή 3 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΚΕ
Περιοδείες στο κέντρο της Αθήνας

Οι πολιτικές εξελίξεις, η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας και οι θέσεις του ΚΚΕ θα βρεθούν στο επίκεντρο μιας σειράς περιοδειών στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες θα κορυφωθούν με συγκέντρωση το Σάββατο 11/2, στις 6.30 μ.μ., στην Κυψέλη, στο Πνευματικό Κέντρο στην πλατεία Καλογερά, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι περιοδείες που θα προηγηθούν είναι οι εξής:

-- Τη Δευτέρα 6/2 στις 11 π.μ. ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στη λεωφόρο Γαλατσίου, στην οδό Δροσοπούλου και στην πλατεία Κολιάτσου.

-- Την Τρίτη 7/2, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κυψέλης, στην οδό Καλογερά και στον Πανελλήνιο θα περιοδεύσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τρίτη 7/2, στις 6 μ.μ., στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και στην πλατεία Αγίου Νικολάου θα περιοδεύσει ο Στέλιος Λάμπρου.

-- Την Παρασκευή 10/2, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κυψέλης και στις οδούς Κασταλίας και Κερκύρας θα περιοδεύσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή 10/2, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κολιάτσου, στην Πατησίων και στο πάρκο «Φιξ» θα περιοδεύσει ο Ν. Σοφιανός.

-- Το Σάββατο 11/2, στις 11 π.μ., στην περιοχή του Αγ. Παύλου, θα περιοδεύσει ο Μανώλης Δανδουλάκης, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 11/2, στις 11 π.μ., στην περιοχή των Κάτω Πετραλώνων θα περιοδεύσει ο Μπάμπης Αγγουράκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ