Σάββατο 3 Μάρτη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Επιτροπών Ειρήνης

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου και οι γυναικείοι σύλλογοι Κερατσινίου, «Στοργή του Παιδιού» και «Κυψέλη», διοργανώνουν σήμερα Σάββατο, στις 6 μ.μ. στο Θέατρο «Αντώνης Σαμαράκης» (Παπαναστασίου και Μ. Ασίας), εκδήλωση αφιερωμένη στον Μπέρτολντ Μπρεχτ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης στις 22 Φλεβάρη 60 χρόνων από την ένταξη της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ. Επιμέλεια και αφήγηση από τον Γιώργο Μηλιώνη, δημοσιογράφο και τραγούδι από την Ευγενία Παναγιωτοπούλου, ενώ θα γίνουν απαγγελίες από 3 νέους ηθοποιούς.

-- Εκδήλωση τιμής στο Νίκο Νικηφορίδη διοργανώνει η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, αύριο Κυριακή 4 Μάρτη στις 11 π.μ., στο Μνημείο του Νίκου Νικηφορίδη (Πάρκο Ειρήνης) στις Συκιές (επί της οδού Παπαναστασίου απέναντι από την εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων - λεωφορείο 26).

- Η Επιτροπή Ειρήνης Καισαριανής διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα 5 Μάρτη στις 6 μ.μ. στην αίθουσα της Εθνικής Αντίστασης (Εφέσου 19) με θέμα «60 χρόνια η Ελλάδα στο ΝΑΤΟ και οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί στην ευρύτερη περιοχή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ