Σάββατο 3 Μάρτη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Πλούσιες εκδηλώσεις για παιδιά και νέους γονείς

Εκδηλώσεις θα γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο σε Τούμπα και Συκιές

Από το θεατρικό με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά που είχε ανεβάσει η ΚΝΕ στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Θεσσαλονίκη

MotionTeam

Από το θεατρικό με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά που είχε ανεβάσει η ΚΝΕ στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Θεσσαλονίκη
Δραστηριότητες για τα παιδιά και νέους γονείς διοργανώνει κάθε Σάββατο και Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να έρθει σε επαφή με τα νέα ζευγάρια και να συζητήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά.

Κάθε Σάββατο από τις 10.30 το πρωί έως τις 1.30 θα γίνονται δραστηριότητες στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Τούμπας (Φίλωνος 9 με Τιρολόης γωνία). Κάθε Κυριακή από τις 5 έως τις 8 το απόγευμα δραστηριότητες θα γίνονται στα γραφεία της ΚΟ Συκιών (Μ. Καραολή 30).

Η πρώτη ενότητα των δραστηριοτήτων είναι αφιερωμένη στην ειρήνη.

Στην Τούμπα, τα παιδιά θα συζητήσουν πάνω στην επικαιρότητα, θα στηθεί παιχνίδι με κάρτες ώστε τα παιδιά να προσεγγίσουν τις έννοιες «ειρήνη», «πόλεμος», θα γίνει προβολή σοβιετικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Σπίρτα σε πόλεμο» και θα δημιουργηθεί θεατρική ομάδα η οποία θα προετοιμάσει την παρουσίαση του θεατρικού «Καλημέρα ειρήνη», βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Φ. Χατόγλου από τη «Σύγχρονη Εποχή».

Στις Συκιές, θα γίνει συζήτηση πάνω στην επικαιρότητα, προβολή της ταινίας «Σπίρτα σε πόλεμο», ζωγραφική, κολλάζ με θέμα «Ειρήνη είναι...», δημιουργία ομάδας υπό τον τίτλο «μικροί ποιητές απαγγέλλουν για την ειρήνη».

Το επόμενο Σάββατο 10/3 θα γίνει μάθημα ζωγραφικής και μουσικοκινητικό παιχνίδι και στις Συκιές την Κυριακή 11/3 μάθημα μουσικής και μουσικοκινητικό παιχνίδι.

Το Σάββατο 17/3 στην Τούμπα θα παρουσιαστεί κουκλοθέατρο με θέμα «1821» και θα γίνει μάθημα ζωγραφικής και την Κυριακή 18/3 στις Συκιές θα υπάρχουν δραστηριότητες από τη «Σύγχρονη Εποχή», και θα παρουσιαστεί κουκλοθέατρο με θέμα «1821».

Το Σάββατο 31/3 στην Τούμπα θα παρουσιαστεί παράσταση Καραγκιόζη και την Κυριακή 1/4 στις Συκιές μάθημα μουσικής και θεατρικά παιχνίδια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ