Πέμπτη 15 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Δραστηριότητες Οργανώσεων της ΚΝΕ

Στο ΤΕΙ Πειραιά σήμερα ο Γραμματέας της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης

Σήμερα, Πέμπτη
  • Η Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ και οι Νομαρχιακές Οργανώσεις ΑΕΙ και ΤΕΙ Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδηλώσεις - συζητήσεις με θέμα: «Με ΚΚΕ ισχυρό και σένα στην πάλη, υπάρχει λύση»:

-- Στο ΤΕΙ Πειραιά, αμφιθέατρο Α011, στη 1 μ.μ., ομιλητής ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο ΤΕΙ Αθήνας, αμφιθέατρο Πληροφορικής, στη 1 μ.μ., ομιλήτρια η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στην ΑΣΠΑΙΤΕ, αίθουσα 203, στη 1 μ.μ., ομιλητής ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο Γεωπονικό, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στις 12 μ., ομιλητής ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Ακόμα, η Οργάνωση της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του Β' Τόμου του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ, με θέμα «Η πορεία της καπιταλιστικής ανάπτυξης στην Ελλάδα και η θέση της στο διεθνές ιμπεριαλιστικό σύστημα μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο», στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα 103. Ομιλητής ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.
Το Σάββατο 17 Μάρτη
  • Οι Τομεακές Οργανώσεις Πανεπιστημίου Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση για τις εξελίξεις γύρω απ' το πρόβλημα της τοξικοεξάρτησης και την πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, το Σάββατο 17 Μάρτη στις 8 μ.μ., στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Αθηνών (στην οδό Ούλοφ Πάλμε). Ομιλητής ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ