Πέμπτη 29 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Εξαντλήθηκε η υπομονή

Αντιδρούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στη νέα πρόταση διακανονισμού καταβολής των οφειλομένων από την ΠΑΕ και υπογραφής των απαραίτητων (για την αδειοδότηση από την UEFA) αποδεικτικών.

Στην αποχαιρετιστήρια επίσκεψή του ο τέως πρόεδρος της ΠΑΕ, Δ. Γόντικας, τους είχε γνωστοποιήσει πως δε θα υπάρξει πληρωμή και ταυτόχρονα τους ζήτησε να βάλουν πλάτη (νέο διακανονισμό) για τη διάσωση της εταιρείας.

Χτες οι παίκτες συζήτησαν μεταξύ τους και το πνεύμα των περισσοτέρων ήταν ότι «δεν μας δίνουν σημασία και δεν ασχολούνται μαζί μας, κάναμε αρκετή υπομονή, δεν πάει άλλο». Ζητούν συνάντηση με κάποιον από τους μετόχους και δεσμεύσεις. Επίσης κατέληξαν πως η απόφασή τους θα είναι συλλογική. Δηλαδή θα υπογράψουν όλοι ή κανένας. Την απάντησή τους θα γνωστοποιήσουν (και επίσημα) σήμερα.

Εν τω μεταξύ οι επιχειρηματικές κόντρες, στο όνομα του Παναθηναϊκού, περνούν και σε δικαστικό επίπεδο. Αναφορικά με την υπόθεση του γηπέδου και της εταιρείας ΓΗΠΕΛ, ο εκ των μετόχων Γ. Βαρδινογιάννης κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση (ζητώντας αποζημίωση 11 εκατ. ευρώ) στον έτερο των μετόχων Ανδ. Βγενόπουλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ