Πέμπτη 29 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Επιχειρηματικοί ανταγωνισμοί

Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί, το οποίο - όσο μειώνεται ο χρόνος ως την καταληκτική ημερομηνία (εξέταση της αδειοδότησης από την UEFA) - λεπταίνει περισσότερο. Μπορεί, εκ των έσω, να δηλώνουν πως έχει δρομολογηθεί η αναστροφή των δεδομένων, τα γεγονότα όμως (προς το παρόν) δεν τους δικαιώνουν.

Η Εφορία ζητάει πληρωμή οφειλών και μπλόκαρε τους «κιτρινόμαυρους» λογαριασμούς. Πρώην και ορισμένοι νυν εργαζόμενοι στην ΠΑΕ αρνούνται (αν δεν εξοφληθούν ή πάρουν σημαντικό μέρος των οφειλομένων) να υπογράψουν τα - απαραίτητα για την αδειοδότηση - έγγραφα.

Την ίδια στιγμή πάντως, επιταχύνονται οι (παρασκηνιακές) επιχειρηματικές διεργασίες και κόντρες. Οπως αποδεικνύουν και οι διαρροές για τις κινήσεις προσώπων και σχημάτων «σωτηρίας», πρώην, νυν και νέοι επίδοξοι «σωτήρες» φέρονται έτοιμοι να δράσουν. Πώς; Μα βέβαια, στο όνομα της αγάπης για την ΑΕΚ, με το αζημίωτο. Είτε δανείζοντας κάποια χρήματα, ως ταμειακή διευκόλυνση, είτε βάζοντας λίγα τώρα, για να εξασφαλίσουν τα πολλά μετά. Δηλαδή για να γίνουν τα αφεντικά της ΠΑΕ, άρα και της προσοδοφόρας πηγής (κατασκευή, εκμετάλλευση) του γηπέδου. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά (NovaΣΠΟΡ FM 94,6,) του αντιπροέδρου στην εταιρεία, Χάρη Οικονομόπουλου, για «σχέδιο που θα περιλαμβάνει το γήπεδο».

  • Την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης στις 25 Απριλίου αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ