Πέμπτη 29 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
Νίκησαν οι πρωτοπόροι

Γνωρίζοντας ότι ο Πλατανιάς νωρίτερα έκανε μία ακόμα γκέλα (ισόπαλος στην έδρα του με τον Αγρ. Αστέρα), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Football League, Βέροια και Πανθρακικός έκαναν τη... δουλειά τους απέναντι σε Εθνικό Αστέρα και Θρασύβουλο αντίστοιχα και έτσι μοιράζονται την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εντυπωσιακή σε έκταση νίκη για την Καλλιθέα που κέρδισε με το επιβλητικό 5-2 την Παναχαϊκή στο «Ελ Πάσο».

Η Βέροια επιβεβαίωσε ότι είναι η ομάδα που βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση συντρίβοντας με σκορ 5-0 τον Εθνικό Αστέρα. Ο Πανθρακικός από την άλλη, δυσκολεύτηκε περισσότερο απέναντι στο Θρασύβουλο.

Μικρής έκτασης επεισόδια, στην έναρξη του αγώνα Πιερικού - Λάρισας, έλαβαν χώρα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά, τα πνεύματα ηρέμησαν και συνεχίστηκε η αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 22η αγωνιστικής: Πλατανιάς - Αγροτικός Αστέρας 0-0, Πανθρακικός - Θρασύβουλος 3-1, Βέροια - Εθνικός Αστέρας 5-0, Βύζας Μεγάρων - Επανομή 0-0, Καλλονή - Φωκικός 1-0, Πανσερραϊκός - Γιαννιτσά 1-0, Καλλιθέα-Παναχαϊκή 5-2, Πιερικός-Λάρισα 2-1. Η βαθμολογία: Βέροια, Πανθρακικός 43, Πιερικός 41, Πλατανιάς 39.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ