Τετάρτη 12 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Μουσική
Βραδιές τραγουδιών

Μαρία Δημητριάδη
Μαρία Δημητριάδη
«Εχω να παίξω στην Αθήνα μια χιλιετία. Επομένως, έχω μια χιλι-αιτία για να παίξω αυτοπροσώπως και αυτεπαγγέλτως», δηλώνει ο Μανώλης Ρασούλης, που κατεβαίνει στην Αθήνα, για να βρεθεί για δύο τετραήμερα στη σκηνή του «Μετρό» (Γκύζη 47 και Κάλβου 83). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από τη μακρόχρονη πορεία του, αλλά και πολλά από το νέο προσωπικό δίσκο της κόρης του, Ναταλί Ρασούλη. Συνοδευόμενος από τους Γιώργο Λίζο και Κατερίνα Σιάπαντα, στο τραγούδι, ο Μ. Ρασούλης θα εμφανιστεί στο «Μετρό» από αύριο μέχρι και την Κυριακή και από 20 - 23 Ιανουαρίου. Ωρα έναρξης: 10.30 μ.μ.

  • Σήμερα, στις 8.30 μ.μ., στο Αθηναϊκό Δημοτικό Θέατρο (Τιμοκρέοντος 6α, Αγ. Σώστης), το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Χαλκιά, θα δώσει συναυλία, με έργα Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Λοΐζου κ.ά. Τραγουδούν: Μαρία Δημητριάδη και Γιάννης Θωμόπουλος. Είσοδος ελεύθερη.
  • «Ωδές του Φεγγαριού», είναι ο τίτλος του ρεσιτάλ, που θα δώσει ο Μίμης Πλέσσας την Παρασκευή και το Σάββατο (10.30 μ.μ.), στη μουσική σκηνή «Αθηνά» (Λ. Ποσειδώνος 3, Μοσχάτο). Ερμηνεύει η Πέννυ Ξενάκη. Σολίστ ο Γιώργος Παχής (μπουζούκι).
  • Στο «Μακάρι» (Ζ. Πηγής 125) σήμερα οι «Αλντεμπεράν» επιχειρούν μια διαδρομή στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι. Στον ίδιο χώρο, αύριο εμφανίζονται οι «Στιγμοθήρες» και την Παρασκευή το μουσικό σύνολο «Αρόδου», που θα παρουσιάσει κλασικά και σύγχρονα ελληνικά τραγούδια.
  • Γιάννης Θωμόπουλος
    Γιάννης Θωμόπουλος
    Την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση μετά την κυκλοφορία του νέου τους (πέμπτου) άλμπουμ «Εικόνες στα σύννεφα» πραγματοποιούν τα «Υπόγεια Ρεύματα» , το Σάββατο (10.30 μ.μ.), στο «Αν κλαμπ» (Σολωμού 13, Εξάρχεια). Μαζί με κομμάτια από αυτό το δίσκο θα παρουσιάσουν και τραγούδια από το σύνολο του ρεπερτορίου τους, με αρκετά νέα στοιχεία στον ήχο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ