Πέμπτη 12 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Απαράδεκτο το σχέδιο Καμίνη για τις διαδηλώσεις

Ανακοίνωση του Συλλόγου Αυτοαπασχολουμένων - Επαγγελματιών και Εμπόρων Αθήνας

«Το σχέδιο Καμίνη για τις διαδηλώσεις είναι μια ακόμη απαράδεκτη προσπάθεια να μπει γύψος στο δικαίωμά μας να διαδηλώνουμε ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που μας κλείνουν και μας οδηγούν στη φτώχεια και στα χρέη».

Τα παραπάνω τονίζει ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων - Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας, και επισημαίνει: «Και ο κ. Καμίνης και αυτοί που τον στηρίζουν, δηλαδή η συγκυβέρνηση και τα άλλα κόμματα που συμφωνούν μαζί τους, έναν στόχο έχουν. Να απαγορεύσουν την αντίσταση του "ενοχλητικού" λαού που παλεύει οργανωμένα για τα δικαιώματά του, που αρνείται να υποταχθεί, για να περάσουν τα μέτρα που έχουν αποφασίσει και τα άλλα που φέρνουν μετά τις εκλογές. Θέλουν να βάλουν σε καλούπι, ελεγχόμενο πλήρως, τη διαμαρτυρία, την αντίθεση, το δικαίωμά μας στη διαδήλωση. Εντείνουν τον αυταρχισμό και την καταστολή, θεωρώντας πως έτσι μπορούν να βάλουν εμπόδια στον οργανωμένο αγώνα των εργαζομένων - αυτοαπασχολουμένων, ανέργων, που παλεύουν για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους ενάντια σε αυτόν τον πρωτόγνωρο οδοστρωτήρα».

Και καταλήγει: «Συνάδελφε αυτοαπασχολούμενε, μικρέ έμπορα, επαγγελματία: Διατράνωσε την αντίθεσή σου με όλους τους τρόπους ενάντια στα σχέδια καταστολής και περιορισμού των διαδηλώσεων που ετοιμάζουν. Διεκδίκησε το δικαίωμά σου οργανωμένα - αγωνιστικά να παλεύεις για τα δικαιώματά σου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ