Κυριακή 22 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΠΑΝΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΑΝΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΩΤ.

Στις 24 Απρίλη συμπληρώνονται 18 μήνες από τότε που έφυγε από τη ζωή, προδομένος από την καρδιά του, ο πολυαγαπημένος μας γιος, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ.

Στη μνήμη του, οι γονείς του, Αθηνά και Θανάσης, προσφέρουν 100 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Καλλιθέας.

***

ΦΩΤ.

Στις 16 Απρίλη, πριν 5 χρόνια, «έφυγε» από κοντά μας ο πατέρας μας ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Πάντζος), από το Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης. Μαχητής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, κομμουνιστής μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 500 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ για τις εκλογές και τον αγώνα που κάνει για να αντεπιτεθεί το εργατικό - λαϊκό κίνημα, με ισχυρό ΚΚΕ.

Τα παιδιά του Κεραμυδα Παρθένα - Παύλος

***

Στη μνήμη των γονιών της, ΜΑΡΙΓΟΥΛΑΣ και ΣΩΤΗΡΗ, των αδελφών της, ΦΙΛΙΤΣΑΣ και ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ, και του αδελφού της, ΒΑΣΙΛΗ, που σφαγιάστηκαν από τους Χίτες, η Δήμητρα Πέτρουλα πρόσφερε 1.000 ευρώ για τον προεκλογικό αγώνα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Α' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά (Πειραϊκής Χερσονήσου).

***

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη του πατέρα μας ΚΟΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ και του αδελφού μας ΚΩΣΤΑ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ), προσφέρουμε 200 ευρώ στην ΚΟΒ Μεταλλικού Κιλκίς.

Η οικογένειά τους

ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
***

ΦΩΤ.

Στις 20 Απρίλη έκλεισαν τρία χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΨΑΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Πιστός στα κομμουνιστικά ιδεώδη σ' όλη του τη ζωή, θα μείνει αλησμόνητος σ' όλους μας γιατί όποιος αγαπήθηκε πολύ και νεκρός ποτέ του δεν πεθαίνει.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του και τα παιδιά του προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας, ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, μαχήτριας του ΔΣΕ, στον ένα χρόνο από το θάνατό της, προσφέρουμε για την ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ, για την ενίσχυση του ΠΑΜΕ 50 ευρώ και για τους απεργούς της «Χαλυβουργίας» 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Αγ. Παρασκευής.

Τα παιδιά της

***

ΦΩΤ.

Στις 4.4.12 έφυγε από τη ζωή η αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (Ντούλα) ΤΣΙΤΣΕΛΗ - ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥΛΗ. Γεννήθηκε το 1921 στη Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας και κηδεύτηκε στα Χανιά Κρήτης. Σπούδασε δασκάλα. Εντάχθηκε στις γραμμές της ΕΠΟΝ και ανέπτυξε πλούσια δράση. Συνελήφθη το 1945 και φυλακίστηκε. Πέρασε από τα κάτεργα των φυλακών Αβέρωφ, Πάτρας κλπ. Στάθηκε αταλάντευτη και αλύγιστη. Αποφυλακίσθηκε το 1959.

Στη μνήμη της, η Αρσινόη Σταμάτη - Γιαλιά, αντί για στεφάνι, προσφέρει στη ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας, μέσω της ΚΟΒ Μακρυνείας, 50 ευρώ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ
***

ΦΩΤ.

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος μου σύντροφος, ΑΛΕΚΟΣ ΤΖΑΚΗΣ. Ενας αταλάντευτος κομμουνιστής, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, μέλος του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ελληνικού.

Η σύζυγός του, Χριστίνα

***

Στη μνήμη του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ που «έφυγε» πρόωρα, αγωνιστή των κοινωνικών αγώνων, από τον Παλαμά Καρδίτσας, προσφέρω στο «Σπίτι του Αγωνιστή», στη μνήμη του, 50 ευρώ.

Η θεία του, Σίμου Πηνελόπη

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ και των συντρόφων μου: ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ - ΣΩΤΗΡΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ - ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΚΟΥ - ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΟΥΚΕΤΣΙΔΟΥ - ΝΩΝΤΑ ΤΖΟΡΤΖΙΟΥ - ΤΑΚΗ ΜΑΜΑΤΣΗ - ΑΡΓΥΡΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ και ΜΠΑΜΠΗ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ, προσφέρω 35 ευρώ για τον προεκλογικό αγώνα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ.

Μιχάλης Κοτζαμάνης

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συντρόφου μου, στη ζωή και στο Κόμμα, ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑΚΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Δήμητρα Γαρυφαλλάκη

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συντρόφου ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΣΙΟΥΤΡΑ, απ' το Γραμματικό Καρδίτσας, που πέθανε στις 13 Απρίλη 2012, σύντροφοι, συγγενείς και φίλοι προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Γραμματικού, 605 ευρώ.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συζύγου μου, ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΝΤΙΑ (φωτ.), από τα Ριζά Εβρου, μέλους του ΚΚΕ και μαχητή και ανάπηρου του ΔΣΕ, καθώς επίσης και στη μνήμη της μητέρας μου ΦΑΝΗΣ, του πατέρα μου ΧΑΡΙΣΗ ΜΑΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, από το Ελληνοχώρι Εβρου, της γιαγιάς μου ΖΛΑΤΟΥ, του αδελφού μου ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΟΥ, και της γυναίκας του ΑΝΝΑΣ, οι οποίοι πέθαναν πολιτικοί πρόσφυγες στη Βουλγαρία, της αδελφής μου ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΜΑΟΥ και του εξαδέλφου μου ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΛΑ, μαχητών του ΔΣΕ, οι οποίοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια του Εμφυλίου, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Μαγνησίας, για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Μαρία Μπαντιά, Βόλος

***

ΦΩΤ.

Στις 16 Δεκέμβρη 2011, «έφυγε», πλήρης ημερών, ο λαϊκός αγωνιστής, αξέχαστος φίλος και σύντροφος, ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΟΡΙΔΑΣ. Γεννήθηκε το 1924 στο χωριό Παναγίτσα Ελάτειας Λοκρίδας, όπου έζησε και άφησε την τελευταία του πνοή. Στην περίοδο της χιτλεροφασιστικής κατοχής, πήρε δραστήρια μέρος στην Εθνική Αντίσταση. Οργανώθηκε στο ΕΑΜ. Το 1943 βγήκε αντάρτης στο ΕΛΑΣ, με το ψευδώνυμο «Νεόφυτος». Είχε το βαθμό του ανθυπολοχαγού. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες. Μετά τη Βάρκιζα γνώρισε κι αυτός απίθανες διώξεις. Ηταν μέλος του ΚΚΕ και έμεινε αταλάντευτα πιστός στα μεγάλα μας ιδανικά και τις ηρωικές παραδόσεις του Κόμματος, ως το τέλος της ζωής του. Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και στην κόρη του Βάσω.

Στη μνήμη του, αντί για στεφάνι στο νωπό τάφο του, καταθέτω στον «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ. Επίσης, ακόμα 50 ευρώ στο περιοδικό «Εθνική Αντίσταση».

Γιώργης Μωραΐτης

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου συζύγου, συντρόφου, πατέρα και παππού ΔΗΜΗΤΡΗ (Μήτσου) ΚΗΠΟΥΡΟΥ που «έφυγε» από κοντά μας πριν 3 χρόνια. Ομως θα τον έχουμε πάντα με πολλή αγάπη στην καρδιά μας και στη σκέψη μας όσο ζούμε. Ηταν αγωνιστής σ' όλη του τη ζωή, από τα νεανικά του ακόμα χρόνια.

Στη μνήμη του, για τη στήριξη του ΚΚΕ, που πίστεψε βαθιά, προσφέρουμε 150 ευρώ και 50 ευρώ προσφέρουμε στον καθημερινό του σύντροφο, τον «Ριζοσπάστη», μέσω ΚΟΒ Περισσού.

Η οικογένεια του Δημήτρη Κηπουρού

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της μητέρας μου ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» στις 26 Απρίλη του 2001, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ για τους αγώνες του και για τις εκλογές, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου.

Η κόρη της

Μαρία Κυριαζοπούλου - Καντερέ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αδελφού μου ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, ανθυπολοχαγού του ΔΣΕ, που πέθανε τον Αύγουστο του 2010, και της αδελφής μου ΑΡΤΕΜΗΣ, που σκοτώθηκε σε μάχη, εγώ ο αδελφός τους Ανέστης Χατζη-Λαζαρίδης που πέρασα 12 χρόνια σε φυλακές, δεν τους ξεχνώ.

Στη μνήμη τους, προσφέρω 50 ευρώ για ενίσχυση του προεκλογικού αγώνα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ντεπώ Θεσσαλονίκης.

Χατζη- Λαζαρίδης Ανέστης

***

3 ΦΩΤ.

Ο σύντροφος Αποστόλης Μαργαρίτης από τη Γερμανία προσφέρει στον «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ στη μνήμη των συντρόφων ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ και ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ, που μέχρι την τελευταία τους πνοή έμειναν αταλάντευτοι στην υπόθεση της εργατικής τάξης καθοδηγούμενοι από την ιδεολογία του μαρξισμού - λενινισμού, την πολιτική και στρατηγική του τιμημένου ΚΚΕ. Επίσης, στη μνήμη του αταλάντευτου συνοδοιπόρου και φίλου του ΚΚΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 50 ευρώ για τις εκλογές στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Μελισσίων.

Η κόρη του Κωνσταντίνα Ξεροβασίλα

***

Στη μνήμη της χιλιάκριβης αδελφής ΑΡΓΥΡΩΣ ΓΚΑΜΙΝΗ - ΒΕΛΙΟΥ, του αγαπημένου μου γαμπρού ΑΡΗ ΒΕΛΙΟΥ, των γονιών μου ΕΙΡΗΝΗΣ και ΜΙΚΕ ΓΚΑΜΙΝΗ, των θείων μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΗΚΑ και ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ και του φίλου και συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ (Καλαματιανός), προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ν. Ερυθραίας - Κηφισιάς.

Κική Γκαμίνη

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, που πρόωρα «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Ο ξάδερφός της Ανδρέας Γκιζιώτης

***

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΑΝΤΙΡΗ και της αδερφής του ΦΙΛΙΩΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗ, από την Ικαρία, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ.

Νίκος Καραγιώργος
Νίκος Καραγιώργος
Η γυναίκα του Αγαθή, τα παιδιά του Βαρβάρα και Ελένη, ο εγγονός του

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της συζύγου μου ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ (φωτ.) και των αδελφών μου αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ και ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, αξιωματικού του ΕΛΑΣ και καπετάνιου του λόχου Γέρακας, για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος του ΚΚΕ προσφέρω το ποσό των 100 ευρώ, μέσω της ΚΟ Κοζάνης.

Η οικογένεια Γιάννη Παπακώστα, η κόρη, ο γαμπρός και τα εγγόνια.

***

ΦΩΤ.

Στις 10.4.2012 «έφυγε», απρόσμενα, από κοντά μας η πολυαγαπημένη ΖΑΝΕΤΑ ΡΑΜΟΥ. Υπήρξε γνήσιο τέκνο του ΚΚΕ, γαλουχήθηκε με τα ιδανικά του τιμημένου ΚΚΕ και παρέμεινε πιστή μέχρι το τέλος της ζωής της.

Στη μνήμη της, προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών 370 ευρώ.

Ο σύζυγος, τα παιδιά, τα εγγόνια, οι συγγενείς και φίλοι

***

2 ΦΩΤ.

Η Κίτσα Παπαδοπούλου, το γένος Αυγητίδου, και τα παιδιά της Θρασύβουλος, Σοφία και Χριστίνα, από τα Ημερα Κοζάνης, προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Πιερίας, το ποσό των 100 ευρώ, στη μνήμη του άνδρα της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (φωτ.), που έκλεισαν 23 χρόνια από το θάνατό του, της κουνιάδας της ΣΟΦΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και των αδελφών της ΓΙΑΝΝΗ (φωτ.) και ΚΩΣΤΑ ΑΥΓΗΤΙΔΗ και της της συζύγου του ΑΡΤΕΜΗΣ. Επίσης, στη μνήμη των συγχωριανών και συγγενών της ΝΙΚΟΥ ΜΕΝΤΑΝΙΔΗ και του γιου του ΣΤΑΘΗ και των εξαδέλφων της ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, ΝΙΚΟΛΑ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ και όλων των συγχωριανών και μαχητών του ΔΣΕ που έπεσαν στο πεδίο της τιμής και της δόξας μαχόμενοι με το ΚΚΕ για τα λαϊκά συμφέροντα.

***

φωτό

«Απροσκύνητε αντάρτη/ απροσκύνητη ψυχή/ φάρος θα είσαι/ στη ζωή μας/ με τη γνώση περισσή./ Και τα χνάρια σου/ που μείναν/ στη δική μας τη ζωή/ θα χαράζουν σε αγώνες/ που θα είναι ΤΑΞΙΚΟΙ».

ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑ
ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑ
Στη μνήμη του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑ, που πέθανε στις 9/4/2012, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Μεσσηνίας, το ποσό των 250 ευρώ.

Οι οικογένειες: Συνετού Διονύση, Βαρδακαστάνη Νίκας, Στέρπη Αναστασίου, Βαρδακαστάνη Σπύρου, Βαρδακαστάνη Κ. Γιάννη, Παπαθεοδώρου Παναγιώτη, Κολοβού Ιωάννη, Καποδίστρια Κώστα, Κλάδη Τάκη


ΤΣΑΝΤΗΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΣΑΝΤΗΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΟΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΚΟΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΨΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΨΑΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΤΖΑΚΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΤΖΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑΚΗΣ

Κωνσταντίνος Δροσόπουλος
Κωνσταντίνος Δροσόπουλος

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΑΘΗΝΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΙΛΙΩ ΤΣΑΝΤΗΡΗ
ΦΙΛΙΩ ΤΣΑΝΤΗΡΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κωνσταντίνα (Ντούλα) Τσιτσέλη – Παπασταμούλη
Κωνσταντίνα (Ντούλα) Τσιτσέλη – Παπασταμούλη

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΥΤΡΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΥΤΡΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑΣ

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ

ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

ΖΑΝΕΤΑ ΡΑΜΟΥ
ΖΑΝΕΤΑ ΡΑΜΟΥ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΟΡΙΔΑΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΟΡΙΔΑΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2018-01-10 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ (2013-09-08 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2010-11-18 00:00:00.0)
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2008-02-12 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2004-12-05 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2004-01-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ