Τρίτη 24 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Πανίσχυρο ΚΚΕ, ο λαός πρωταγωνιστής

MotionTeam

«Με ισχυρό ΚΚΕ ο λαός μπορεί να αντιμετωπίσει από καλύτερες θέσεις τις νέες θύελλες που έρχονται. Εμπρός για πανίσχυρο ΚΚΕ, για ισχυρό, πανίσχυρο λαϊκό κίνημα». Αυτό το κάλεσμα απηύθυνε στον εργαζόμενο λαό και στη νεολαία του Ευόσμου, ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία του Ευόσμου.

Ο Θ. Κωνσταντινίδης, αναφέρθηκε στον ορυμαγδό των σκανδάλων που «αποκαλύφθηκαν» και προβάλλονται το τελευταίο διάστημα και κάλεσε το λαό να αναρωτηθεί γιατί τα βγάζουν τώρα στην επιφάνεια, προεκλογικά: «Για να πισωγυρίσουν τη συνείδηση του λαού την ώρα που κάνει σοβαρά βήματα εμπρός. Για να μας πουν ότι η κρίση ξέσπασε στην Ελλάδα επειδή υπάρχουν τα λαμόγια, αυτοί που έκλεψαν το δημόσιο χρήμα και ότι κύρια αιτία της κρίσης είναι αυτοί. Θέλουν έτσι να κρύψουν τις πραγματικές αιτίες της κρίσης. Να συγκαλύψουν το γεγονός ότι η κρίση είναι σύμφυτη με το ληστρικό εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό σύστημα και ότι ταυτόχρονα αυτό το ληστρικό σύστημα είναι η μήτρα των σκανδάλων, η μήτρα της λαμογιάς. Θέλουν έτσι να κρύψουν τη νόμιμη κλοπή, την εκμετάλλευση της ανθρώπινης εργασίας».

«Εμείς το λαό τον θέλουμε πρωταγωνιστή» τόνισε ο Θ. Κωνσταντινίδης. «Να ανατρέψει το πολιτικό σύστημα με τη θέλησή του, με τη λαϊκή του πρωτοβουλία, αλλά και με τη συνειδητή του επιλογή να πετάξει στα σκουπίδια της ιστορίας αυτούς που καρπώνονται τον ανθρώπινο μόχθο και όσους τους υπηρετούν πολιτικά». Επισήμανε ότι βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη το ζήτημα ποια τάξη θα έχει την εξουσία και ο δρόμος ανάπτυξης που θα ακολουθηθεί και ότι το ερώτημα «αστοί ή προλετάριοι, καπιταλισμός ή σοσιαλισμός τέθηκε, το νερό μπήκε στο αυλάκι, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ