Πέμπτη 3 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΩΤΗΣ
Να μη σκορπίσει η ψήφος σε «πρόθυμους» να συγκυβερνήσουν

Για περίπου δύο ώρες περιόδευσε, χτες, στο «Praktiker», στο Ελληνικό, ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος του Κόμματος στη Β' Αθήνας, συζητώντας με τους εργαζόμενους για τα προβλήματά τους, για τις αιτίες της σημερινής κατάστασης, για τη νέα θύελλα μέτρων που έρχεται μετά τις εκλογές. Ο Χρ. Κατσώτης μίλησε με πολλούς εργαζόμενους και τους κάλεσε να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις εκλογές, για να έχουν όπλο την επόμενη μέρα, να μη σκορπίσουν την ψήφο τους σε λύσεις που καταλήγουν σε πρόθυμους να συγκυβερνήσουν.

Σημείωσε ότι χρειάζεται - και μπροστά στην κάλπη - οι εργαζόμενοι να σκεφτούν ποιον βολεύουν οι ελαστικές εργασιακές σχέσεις, τα μνημόνια και όλα τα βάρβαρα μέτρα, που έχουν διαμορφώσει τη σημερινή εκρηκτική κατάσταση για το λαό. Απάντησε σε μια σειρά ερωτήματα. Σχολίασε την πρόταση συνεργασίας του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση της «αριστεράς», αποκαλύπτοντας, για μια ακόμη φορά, ότι το κόμμα αυτό που εμφανίζεται να αντιμάχεται την τρόικα (ΕΕ, ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) είναι υπέρ της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Παράλληλα τα συνδικαλιστικά του στελέχη συνεχίζουν το ρόλο που είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, αφού «κατανοούσαν» τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις, και παζαρεύουν σύμβαση στο χώρο του εμπορίου με τη λογική του μικρότερου κακού.

Ο Χρ. Κατσώτης τόνισε πως το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που καλεί τους εργαζόμενους ν' αγωνιστούν για να πάρουν την εξουσία. Το ΚΚΕ, συμπλήρωσε, είναι το μοναδικό κόμμα που μιλά για αλλαγή τάξης στην εξουσία, ώστε οι εργαζόμενοι να καρπώνονται τον πλούτο που παράγουν. Τέλος, απάντησε σε ερωτήσεις για το μεταναστευτικό ζήτημα και το ρόλο της «Χρυσής Αυγής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ