Πέμπτη 3 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
Με πιο δυνατό ΚΚΕ οι εργαζόμενοι μπορούν να αισιοδοξούν

Οι εργαζόμενοι μπορούν να είναι αισιόδοξοι για την επόμενη ημέρα των εκλογών, εάν η κάλπη αναδείξει ακόμη πιο δυνατό το ΚΚΕ, αν με την ψήφο τους το ενισχύσουν αποφασιστικά. Το μήνυμα αυτό μετέφερε ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος βουλευτής στην Β' Περιφέρεια της Αθήνας και μέλος της ΚΕ του Κόμματος, στην περιοδεία που πραγματοποίησε χτες το πρωί στο Δημαρχείο του Γαλατσίου καθώς και στο ΚΑΠΗ της περιοχής.

Η έλλειψη προσωπικού στην τοπική διοίκηση, η ανέχεια που προκαλούν οι συνεχείς μειώσεις του εισοδήματος και η αγωνία για το αύριο ήταν τα στοιχεία που προέκυψαν από τη συζήτηση με τους εργαζόμενους με τον Σπύρο Χαλβατζή να τονίζει πως «εμείς και την επόμενη ημέρα, μετά τις εκλογές θα είμαστε εδώ, θα είμαστε όρθιοι», ενώ αντίθετα «αυτοί που τώρα, προεκλογικά μιλάνε για προσλήψεις» έχουν δεσμευθεί για «150.000 απολύσεις στο δημόσιο τομέα και νέες μειώσεις μισθών». Οι πολιτικές αυτές πρέπει να καταδικαστούν σημείωσε ο Σπ. Χαλβατζής λέγοντας ότι «ένα ισχυρό ΚΚΕ, θα τους κόψει τα πόδια».

Κάλεσε παράλληλα τους εργαζόμενους να σκεφθούν και να βγάλουν συμπεράσματα από όσα βιώνουν χωρίς «να το βάζουν κάτω» αφού, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «τις λέξεις "απελπισία" και "απογοήτευση" πρέπει να τις διώξουμε, να τις πετάξουμε στον γκρεμό». Μάλιστα σχολιάζοντας τις αυταπάτες που έντονα καλλιεργούνται για «αριστερές» ή «προοδευτικές» κυβερνήσεις θύμισε ότι «εμείς εδώ και χρόνια μιλάμε για την εξουσία στα χέρια του λαού», ενώ τόνισε ότι ο αντιλαϊκός χαρακτήρας της Ευρωπαϊκής Ενωσης παραμένει αναλλοίωτος παρά τις όποιες αλλαγές προσώπων, αφού «ο Ολάντ δεσμεύθηκε για νέα μέτρα προς όφελος του κεφαλαίου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ