Παρασκευή 4 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Για τεχνικό και παίκτες μίλησε ο Μαρινάκης

Το κουβάρι των εξελίξεων ξετύλιξε χτες ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε στους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» μίλησε τόσο για το θέμα του προπονητή, όσο και για τις μεταγραφές, αλλά και τις παραμονές των δανεικών, ξεκαθαρίζοντας το «θολό» τοπίο...

Οσον αφορά τον προπονητή, παραδέχτηκε πως ο νέος τεχνικός αναζητείται στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και στη Γαλλία. Δεν απέκρυψε ότι ο Ντομίνγκος Πασιένσια έχει προωθηθεί ψηλά στις προτιμήσεις του Ολυμπιακού και πως ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (Γουίγκαν) έχει βλέψεις να συνεχίσει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ τόνισε πως με τον Ντομίνγκος έγινε μια πρώτη επαφή, αλλά ο ίδιος δεν έδειξε «ζεστός» σε πρώτη φάση. Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, χωρίς αυτό να το επιβεβαιώνει ο Μαρινάκης, αλλά συνεργάτες του, είναι και ο κόουτς της Λα Κορούνια, Χοσέ Λουίς Ολτρα.

Οσον αφορά τις μεταγραφές, παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για «νέους, ταλαντούχους Ελληνες», αλλά με την προϋπόθεση πως τα χρήματα που θα απαιτηθούν θα είναι «λογικά για τα δεδομένα της εποχής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ