Τρίτη 8 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Αντίστροφη μέτρηση

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός μετρούν αντίστροφα για τη συμμετοχή τους στο Final Four της Ευρωλίγκας που φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη (11-13 Μάη). Αντίπαλοί τους στα ημιτελικά είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα αντίστοιχα. Χθες στην τελευταία συνέντευξή τους επί ελληνικού εδάφους οι δυο τεχνικοί δήλωσαν αισιόδοξοι:

Ομπράντοβιτς: «Επειτα από ένα δύσκολο καλοκαίρι με όλα τα προβλήματά μας, είμαστε σήμερα εδώ να μιλήσουμε για το F4. Εχουμε πολλούς λόγους να είμαστε υπερήφανοι. Η χρονιά είναι πολύ καλή για εμάς. Είμαι υπερήφανος με το πώς αγωνίστηκαν οι παίκτες, ώστε να φτάσουμε εδώ. Ηδη έχουμε κατακτήσει έναν τίτλο, θα συμμετάσχουμε και στους Τελικούς της Α1, συν σε ακόμη ένα Final 4. Εχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι. Αυτό που με γέμισε υπερηφάνεια είναι η αντίδραση των παικτών μου απ' το καλοκαίρι μέχρι τώρα. Θα αγωνιστούν οι ομάδες που ήταν και στο F4 του 2009. Η μόνη διαφορά είναι πως αντιμετωπίζουμε πρώτα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Την αντιμετωπίσαμε δύο φορές στην κανονική περίοδο κι ηττηθήκαμε αμφότερες. Είναι προφανές πως, αν θέλουμε να τα πάμε καλύτερα, θα πρέπει να αγωνιστούμε σε υψηλότερο επίπεδο».

Ιβκοβιτς: «Σήμερα ξεκινάει μεγάλη βδομάδα για την Ευρωλίγκα, για το Final 4 και για τις τέσσερις ομάδες. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην Μπαρτσελόνα. Εχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Πιστεύω πως την Παρασκευή θα είμαστε έτοιμοι. Η Μπαρτσελόνα έχει εμπειρία, εμείς έχουμε ενέργεια. Με τέτοια ομάδα σε σετ παιχνίδι δε θα έχουμε πολλές ελπίδες, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε παιχνίδι πολύ υψηλού ρυθμού». Οσο για τα ατού των «μπλαουγκράνα», σημείωσε: «Θα πρέπει να προσέξουμε σε διάφορους τομείς, όπως τον έλεγχο του ρυθμού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ