Τετάρτη 6 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 50
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΑΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΛΑΡΙΣΑ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΗ

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ πραγματοποιεί, σήμερα, στις 9 το πρωί, η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Ν. Λάρισας, καταγγέλλοντας ως αυθαίρετη και προκλητική την ενέργεια της Επιχείρησης να μεταφέρει στις εφορίες ως πληρωμή για το χαράτσι στα ακίνητα τα χρήματα που καταναλωτές πλήρωσαν για την αξία ρεύματος, δημοτικών τελών και ΕΡΤ, παρά το γεγονός ότι κατέθεσαν δήλωση με την οποία διευκρίνιζαν ότι τα χρήματα που πλήρωσαν δεν αφορούσαν στο χαράτσι.

Μ' αυτό τον τρόπο εμφανίζεται ότι είναι απλήρωτο το ρεύμα και απειλούνται οι καταναλωτές με διακοπή της παροχής του. Επίσης, σε μια μεγάλη κατηγορία καταναλωτών η ΔΕΗ εξακολουθεί να στέλνει μαζί με τους λογαριασμούς και το χαράτσι του 2011, παρότι δηλώνει ότι μεταφέρθηκε στις εφορίες.

Η Λαϊκή Επιτροπή καλεί όλους τους καταναλωτές να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση και να παραδώσουν στη ΔΕΗ τους λογαριασμούς με πληρωμένη μόνο την αξία του ρεύματος, των δημοτικών τελών και την ΕΡΤ, απαιτώντας, ταυτόχρονα, την κατάργηση του χαρατσιού για τα ακίνητα και να θεωρηθούν εξοφλημένοι οι λογαριασμοί που πληρώθηκε η αξία του ρεύματος, των δημοτικών τελών και της ΕΡΤ, ανεξάρτητα αν το έστειλε το ποσό αυτό στην εφορία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ