Παρασκευή 8 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 49
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
H κλήρωση για CEV και Chalenge

Στο Λουξεμβούργο πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το CEV και το Challenge Cup, ανδρών και γυναικών, όπου έχουμε εξαπλή ελληνική συμμετοχή.

Στο CEV Cup γυναικών, η πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη γαλλική Καλέ στο γύρο των «32» (πρώτο ματς 23 - 25 Οκτωβρίου 2012, ρεβάνς στις 30 Οκτωβρίου ή 1η Νοεμβρίου). Στο CEV Cup ανδρών, ο Αρης κληρώθηκε με την Αντβέρπ του Βελγίου και ο Παμβοχαϊκός με την Τσεμς από τη Σλοβακία. Πρώτα παιχνίδια στις 23-25 Οκτωβρίου και ρεβάνς στις 30 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου. Στο Challenge Cup γυναικών, ο Κυπελλούχος Ελλάδας, Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει (πρώτο ματς εκτός έδρας) την ουγγρική Τέβα Γκοντόλο (13-15 και 20-22 Νοεμβρίου 2012 τα παιχνίδια). Στο Challenge Cup ανδρών, ο Φοίνικας Σύρου θα αγωνιστεί στον 1ο γύρο (20-21 και 27-28 Οκτωβρίου) κόντρα στην ελβετική Νέιφελς.

  • Ανανεωμένη κατά δύο πρόσωπα θα παραταχθεί η Εθνική βόλεϊ ανδρών στους αγώνες της τρίτης βδομάδας του Ευρωπαϊκού Λιγκ που θα φιλοξενηθούν στο Ισραήλ. Ο τεχνικός, Αλέκος Λεώνης, αποφάσισε να φρεσκάρει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τους Γιάννη Τακουρίδη και Μενέλαο Κοκκινάκη στη θέση των Νίκου Σμαραγδή και Δημήτρη Σουλτανόπουλου. Η Εθνική ομάδα βρίσκεται στο Ραανανά του Ισραήλ που θα φιλοξενήσει τους αγώνες που αρχίζουν σήμερα με πρώτο αντίπαλο για την εθνική μας την Σλοβακία (19.30).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ