Παρασκευή 8 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 49
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Νεκρός στην προπόνηση

Θρήνος στην παγκόσμια κωπηλασία. Ο Νεμάνια Νέσιτς, μέλος της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας της Σερβίας, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το πρωί της Τετάρτης την ώρα που έκανε προπόνηση.

Ο 24χρονος Νέσιτς, μέλος της Λέσχης κωπηλασίας Smederevo, προπονούνταν στο Βελιγράδι στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μόναχο, όταν ξαφνικά κατέρρευσε.

Ηταν μέλος της ομάδας κωπηλασίας της Σερβίας επί οκτώ χρόνια, κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2009 και του 2011 στην τετράκωπο ελ. βαρών των ανδρών και αντιπροσώπευσε τη Σερβία στην ίδια κατηγορία σκαφών, στην τελευταία ρεγκάτα Ολυμπιακών προκρίσεων πριν από δύο βδομάδες στη Λουκέρνη. Ο Νέσιτς έκανε το διεθνές ντεμπούτο του το 2005 και έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του στις μικρές κατηγορίες.

  • Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών άφησε ο Μανόλο Πρεσιάδο, μία μόλις ημέρα μετά τη συμφωνία του με τη Βιγιαρεάλ.Ο Ισπανός τεχνικός επρόκειτο να ανακοινωθεί σήμερα από τα «κίτρινα υποβρύχια», ωστόσο τον πρόλαβε ο θάνατος που προήλθε από ανακοπή καρδιάς. Ο Μανόλο Πρεσιάδο είχε πολλές ατυχίες στη μικρής διάρκειας ζωή του. Το 2002 «έχασε» τη σύζυγό του από καρκίνο. Δύο χρόνια αργότερα ο ένας από τους δύο γιους του σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα σε ηλικία 15 ετών. Στις 20 Απριλίου 2011 έχασε και τον πατέρα του σε αυτοκινητικό δυστύχημα!

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ