Σάββατο 9 Ιούνη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «PHONE MARKETING»
Μονόδρομος η κλιμάκωση

Την απόφασή τους να μην κάνουν βήμα πίσω από τον αγώνα τους ενάντια στην εκ περιτροπής απασχόληση, ενάντια στη μείωση μισθών, για πλήρη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους, επαναβεβαίωσαν την περασμένη Πέμπτη κατά τη διάρκεια της γενικής τους συνέλευσης οι εργαζόμενοι στην εταιρεία «Phone Marketing» (τηλεφωνικό κέντρο) στη Νέα Ιωνία. Οι εργαζόμενοι σήμερα διανύουν την 81η μέρα των απεργιακών τους κινητοποιήσεων.

Στη συνέλευσή τους, που όπως έχουν αποφασίσει θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να παραβρεθούν την ερχόμενη Τρίτη σε ένδειξη αλληλεγγύης στο πλευρό των εργαζομένων στη «Vodafone» που πραγματοποιούν στάση εργασίας ενάντια στην προσπάθεια της εργοδοσίας να χτυπήσει μισθούς και δικαιώματα. Παράλληλα, ήδη έχουν ζητήσει τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας και αναμένουν να οριστεί το ραντεβού.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «συνεχίζουμε, αυτόν τον αγώνα αποφασισμένοι να νικήσουμε. Για εμάς είναι μονόδρομος και πολύ σύντομα θα είναι μονόδρομος για χιλιάδες εργαζόμενους στον κλάδο που είτε δουλεύουν και παραμένουν για μήνες τώρα απλήρωτοι, είτε οι μισθοί που παίρνουν, με βάση τις νέες συμβάσεις, δεν φτάνουν ούτε για να επιβιώσουν. Δεν κάνουμε βήμα πίσω, δεν λυγίζουμε, θα συνεχίσουμε με όλους τους τρόπους και τα μέσα. Μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις μας, με την Επιτροπή Αγώνα αλλά και το Σωματείο μας, το ΣΕΤΗΠ, θα οργανώσουμε τα επόμενα βήματά μας. Κλιμακώνουμε την πάλη μας ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ