Σάββατο 23 Ιούνη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ (ΕΤ 1 21.45)
Μεσογειακή κόντρα

Κόντρα με... άρωμα Μεσογείου θα έχει ο σημερινός τρίτος ημιτελικός ανάμεσα στην πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης Ισπανία και τη Γαλλία. Μια αναμέτρηση που θα γίνει στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας.

Την άποψη ότι η Ισπανία δε θα κάνει εύκολο περίπατο απέναντι στη Γαλλία εξέφρασε ο Ικερ Κασίγιας, μιλώντας στο κανάλι «Tele 5». «Η Γαλλία είναι μία σπουδαία ομάδα. Δεν περιμένουμε να έχουμε έναν περίπατο. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα χρειάζεται να υποφέρεις περισσότερο για να περάσεις στην επόμενη φάση. Εδώ τίποτα δε σου δίνεται απλόχερα και η Γαλλία είναι μία ποιοτική ομάδα, η οποία έχει έναν εξαιρετικό προπονητή», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο έμπειρος γκολκίπερ.

Ο προπονητής Βιθέλντε Ντελ Μπόσκε στάθηκε στο επιθετικό δίδυμο των τρικολόρ: «Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε καλύτερα τον Μπενζεμά και τον Ριμπερί, αλλά πιστεύω ότι η δική μας γραμμή κρούσης είναι καλύτερη. Εχουμε πίστη για την πρόκριση».

  • Στο στρατόπεδο της Γαλλίας το κλίμα μετά την ανώδυνη ήττα από τη Σουηδία, που όμως χάλασε την εικόνα της ομάδας, επηρέασε τους τρικολόρ, κάτι που παραδέχεται και ο τεχνικός της Λοράν Μπλαν: «Η ήττα αυτή σίγουρα μας αποσυντόνισε. Οχι τόσο ως αποτέλεσμα αλλά ως εμφάνιση. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να νικήσεις την Ισπανία. Θα είναι δύσκολο με την εικόνα που παρουσιάσαμε κόντρα στη Σουηδία. Ελπίζω να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση απέναντι στους Ισπανούς και να φτάσουμε στην πρόκριση».

Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Πορτογαλία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ