Τετάρτη 27 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΜΑΣ - ΟΓΕ
Τη Δευτέρα 2 Ιούλη η συνδικαλιστική σύσκεψη

Στο ξενοδοχείο NOVOTEL στις 6.30 το απόγευμα, με θέμα την οργάνωση της λαϊκής παρέμβασης για τη φοροληστεία και τις εξελίξεις σε Υγεία - Φάρμακο

Σύσκεψη συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων για να οργανωθεί η λαϊκή παρέμβαση ενάντια στη φοροληστεία και τις αρνητικές εξελίξεις στην Υγεία διοργανώνουν τη Δευτέρα 2 Ιούλη το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ.

Η σύσκεψη γίνεται στο ξενοδοχείο NOVOTEL στις 6.30 μ.μ. και οι πέντε αγωνιστικές συσπειρώσεις καλούν συνδικαλιστές εργατικών σωματείων, αυτοαπασχολουμένων, μικρομεσαίων, συλλόγων και ομάδων γυναικών, λαϊκών επιτροπών και επιτροπών αγώνα χώρων δουλειάς και φοιτητών και σπουδαστών να συζητήσουν: Την οργάνωση της εργατικής, λαϊκής παρέμβασης, τις μορφές πάλης, για τη μεγάλη φοροληστεία που έχει επιβληθεί, για τις εξελίξεις στην Υγεία και ιδιαίτερα για την εξασφάλιση φαρμάκων.

Οπως σημειώνεται στο κάλεσμα των διοργανωτών: «Η κυβέρνηση με το άδικο φορολογικό σύστημα, το φόρο αλληλεγγύης, τα χαράτσια μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που ήδη τα στέλνουν στην εφορία για είσπραξη, οδηγούν σε αδιέξοδα την πλειοψηφία των εργατικών και λαϊκών νοικοκυριών.

Τους άνεργους που ζουν το Γολγοθά τους και πρέπει να πληρώσουν εξοντωτικό φόρο επειδή έχουν ένα σπίτι,

Τους αυτοαπασχολούμενους και τους φτωχούς αγρότες που ήδη είναι υπερχρεωμένοι και με την αδυναμία πληρωμής των φόρων απειλούνται με φυλάκιση,

Τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που από τη μία πληρώνουν το στεγαστικό δάνειο και από την άλλη το τεκμήριο διαβίωσης για το σπίτι που δεν είναι και δικό τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ