Πέμπτη 28 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
Και σεμινάρια τουρισμού πουλάω...

Σεμινάρια για τη διοίκηση του τουρισμού πουλάει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)

Πρόγραμμα σεμιναρίων από απόσταση εκπαίδευσης στο χώρο της διοίκησης τουρισμού ανακοίνωσε το πανεπιστήμιο Αιγαίου, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 28 σεμινάρια και το καθένα θα κοστίζει 600 ευρώ, με κάποιες ...προσφορές. Τα σεμινάρια θα υλοποιήσει το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) «Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού» σε συνεργασία με το Εργαστήριο Τουριστικών Ερευνών και Μελετών (ΕΤΕΜ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το κάθε σεμινάριο είναι διάρκειας περίπου τριών μηνών και απευθύνεται σε αποφοίτους πανεπιστημίου και ΤΕΙ, αλλά και σε αποφοίτους Λυκείου ή δομών κατάρτισης, αν έχουν πενταετή σχετική επαγγελματική εμπειρία ή έχουν παρακολουθήσει ανάλογα σεμινάρια.

Μάλιστα, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει και ...προσφορές. Γενικά το σεμινάριο τιμολογείται στα 600 ευρώ, αλλά στους «αποδεδειγμένα (βάσει κάρτας ΟΑΕΔ) ανέργους και τα μέλη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)» προβλέπεται έκπτωση 60 ευρώ, δηλαδή 540 ευρώ. Επίσης, όσο πιο πολλά σεμινάρια παρακολουθεί κάποιος τόσο μειώνεται η τιμή του επόμενου. Φυσικά, γίνεται εξυπηρέτηση με εκπτώσεις και σε επιχειρήσεις που «επιθυμούν την επιμόρφωση σημαντικού αριθμού στελεχών τους».

Θυμίζουμε ότι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει κάνει κι άλλα βήματα σύνδεσης με την «αγορά». Εχει π.χ. ολόκληρο εργαστήριο που ειδικεύεται στην αξιολόγηση απολογισμών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) των επιχειρήσεων, έχει υπογράψει πρωτόκολλο συναντίληψης και συνεργασίας με τον Επιμελητηριακό Ομιλο Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών κ.ά. στο πνεύμα του νόμου - πλαισίου που θέλει τα ΑΕΙ να αναπτύσσονται και να λειτουργούν σαν επιχειρήσεις. Τώρα, με το επιχείρημα της σύνδεσης του πανεπιστημίου με την «αγορά» το πανεπιστήμιο μετατρέπεται σε μαγαζί κατάρτισης, εξυπηρετώντας τους εργοδότες και τις επιλογές τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ