Πέμπτη 28 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΔΕΚΟ - ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Ξεκίνησαν αλλαγές διοικήσεων

Από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, Γ. Κουκιάδη, ξεκίνησαν οι αλλαγές σε διοικήσεις πρώην ΔΕΚΟ και τράπεζες.

Την παραίτησή του υπέβαλε χτες και ο Βασίλης Ράπανος, από τη θέση του προέδρου της Εθνικής Τράπεζας αυτή τη φορά, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Απ. Ταμβακάκης, μετά από σχετικό αίτημα του υπηρεσιακού υπουργού Οικονομικών Γ. Ζανιά, κατ' εντολή του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά. Σήμερα εξάλλου έχει προγραμματιστεί η γενική συνέλευση της Εθνικής, όπου και αναμένεται ο διορισμός νέας διοίκησης, όπου πιθανότατα τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου θα αναλάβει ο σημερινός αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Α. Τουρκολιάς.

Για την περίπτωση Κουκιάδη, έγινε γνωστό ότι, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, παρέδωσε τις προηγούμενες ημέρες επιστολή παραίτησης στον υπουργό Οικονομικών, η οποία και έγινε αποδεκτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραιτήσεις στελεχών διοικήσεων, αναμένεται να γίνουν σε ΔΕΗ, στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, στον ΟΠΑΠ, καθώς και σε τράπεζες με ισχυρή παρουσία του κράτους στη μετοχική τους σύνθεση (Αγροτική, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ