Τρίτη 3 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΑΚ ΧΑΝΙΩΝ
Χωρίς ρεύμα λόγω οφειλών

Αλλο ένα περιστατικό που δείχνει την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας από την έλλειψη χρηματοδότησης συνέβη χτες με το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων να είναι πλέον χωρίς ρεύμα , καθώς η ΔΕΗ διέκοψε την ηλεκτροδότηση, λόγω οφειλών της τάξεως των 80.000 ευρώ.

Οπως σχολίασε ο πρόεδρος του ΕΑΚ Ιπποκράτης Μανιουδάκης «Υπάρχει μια οφειλή προς τη ΔΕΗ της τάξης των 80.000 ευρώ. Προ ημερών και μετά από τρεις μήνες που είχαν "παγώσει" τα πάντα λόγω εκλογών, μας ήρθε η πρώτη εκταμίευση της επιχορήγησης. Από αυτή δώσαμε ένα αναλογικά μεγάλο ποσό, του ύψους των 18.000, στη ΔΕΗ. Περιμένουμε τις επόμενες εκταμιεύσεις για να εξοφλήσουμε και το υπόλοιπο χρέος, αλλά, παρόλα αυτά, η ΔΕΗ επιμένει να κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα».

Η διακοπή είναι προειδοποιητική για 24 ώρες, ωστόσο η διοίκηση του ΕΑΚ αναστέλλει κάθε αθλητική δραστηριότητα στο εθνικό στάδιο, αλλά και στο ναυταθλητικό κέντρο. Σημειώνεται ότι για αύριο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί εκεί το διεθνές μίτινγκ στίβου «Βενιζέλεια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ