Τετάρτη 11 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Ιδιώτες επιβουλεύονται δημόσιο οικόπεδο

Με την προκλητική και απαράδεκτη ενέργεια της διαδικασίας του αυτοφώρου συνελήφθη χτες το μεσημέρι ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος και η νομική σύμβουλος του δήμου Μαρία Κατσικερού, μετά από μήνυση οικογένειας που διεκδικεί οικόπεδο το οποίο έχει καταγραφεί στα επίσημα δημόσια κτήματα.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Ηλιούπολης Β. Βαλασόπουλος, ως όφειλε, με συνεργείο του δήμου πήγε να καθαρίσει και να περιφράξει το επίμαχο οικόπεδο (Λέσβου 28). Το μεσημέρι, επίδοξοι κληρονόμοι του οικοπέδου κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του δημάρχου με αποτέλεσμα τη σύλληψή του. O δήμαρχος μαζί με τη νομική σύμβουλο μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης. Λίγο αργότερα πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο αστυνομικό τμήμα και ζήτησε την άμεση απελευθέρωση των δύο συλληφθέντων. Μέχρι αργά το βράδυ παρέμενε στο αστυνομικό τμήμα ο δήμαρχος με την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής.

Το βράδυ, μέλη των επίδοξων κληρονόμων επιχείρησαν να αφαιρέσουν την περίφραξη που τοποθέτησε ο δήμος, αλλά κάτοικοι της περιοχής τους εμπόδισαν με αποτέλεσμα για αρκετή ώρα να υπάρχει ένταση στο σημείο της περίφραξης του οικοπέδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ