Τετάρτη 11 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Επανασύνδεσαν το ρεύμα σε 80χρονο ασθενή

Σε κίνδυνο τέθηκε η ζωή 80χρονου ασθενή στη Ζάκυνθο (Λαγκαδάκια) εξαιτίας της διακοπής παροχής ρεύματος της ΔΕΗ ΑΕ, προχτές το πρωί, επειδή δεν έχει καταφέρει να πληρώσει τους λογαριασμούς. Ο υπερήλικας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, έχει ανάγκη χρήσης οξυγόνου καθώς και φαρμάκων που διατηρούνται στο ψυγείο.

Ανθρωποι του ΠΑΜΕ αντέδρασαν άμεσα και προχώρησαν στην επανασύνδεση του ρεύματος. Αντιπροσωπεία της Γραμματείας Ζακύνθου του ΠΑΜΕ προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ και απαίτησε να μην προχωρά ανεξέλεγκτα η ΔΕΗ σε διακοπές ρεύματος σε βάρος ανήμπορων ανθρώπων και οικογενειών που αδυνατούν να πληρώσουν.

Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Ζακύνθου του ΠΑΜΕ αφού καταγγέλλει τη διακοπή ρεύματος σε έναν 80χρονο ασθενή, μεταξύ άλλων, τονίζει: «Μπροστά στην είσπραξη των χρημάτων η ζωή σε δεύτερη μοίρα! Την ίδια ώρα που η απλήρωτη εργασία και οι απολύσεις αυξάνουν, οι μισθοί και συντάξεις μειώνονται, η εργατική λαϊκή οικογένεια αγκομαχά για να τα βγάλει πέρα. Πρέπει να σημάνει αγωνιστικός συναγερμός. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, το ζακυνθινό λαό να απευθύνεται στα σωματεία, στο ΠΑΜΕ, στις Λαϊκές επιτροπές σε κάθε προσπάθεια διακοπής ρεύματος για να αποτρέπονται αυτές οι απαράδεκτες ενέργειες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ