Πέμπτη 19 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ
Ολοι στη συγκέντρωση κατά της φοροληστείας

Στις 9.30 το πρωί στο υπουργείο Οικονομικών, με προσυγκέντρωση στις 9 το πρωί στην πλ. Κλαυθμώνος

Μαζικό αγωνιστικό κάλεσμα στη σημερινή συγκέντρωση ενάντια στη φορολογική λεηλασία των λαϊκών στρωμάτων, των αυτοαπασχολούμενων και μικρών επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων, των εργαζομένων παιδιών τους, των απόμαχων της δουλειάς, απευθύνει η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ). Η συγκέντρωση θα γίνει σήμερα Πέμπτη 19 του Ιούλη στις 9.30 το πρωί στο υπουργείο Οικονομικών (Καραγιώργη Σερβίας), με προσυγκέντρωση στις 9 το πρωί στην πλ. Κλαυθμώνος. Στην κινητοποίηση καλεί και η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ), αλλά και η «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων», τονίζοντας ότι η πάλη πρέπει να είναι κοινή για τα θύματα της αντιλαϊκής πολιτικής.

Η σημερινή κινητοποίηση αποτελεί τμήμα των αγωνιστικών πρωτοβουλιών στις οποίες προσανατολίζει τις δυνάμεις που την υποστηρίζουν η ΠΑΣΕΒΕ, με αιχμή τη φοροληστεία, την περίθαλψη- υγεία και τα μεγάλα χρέη των ΕΒΕ. Στην ανακοίνωσή της τονίζει: «Η διέξοδος για τους αυτοαπασχολούμενους και τους εργαζόμενους προϋποθέτει να σταθούν όρθιοι απέναντι στην αντιλαϊκή επίθεση. Να νικήσουν το φόβο και την απογοήτευση. Να σηκώσουν τη σημαία της πάλης για τις σύγχρονες και ρεαλιστικές ανάγκες τους. Εχουμε μπροστά μας πολλά μέτωπα και αποκτά πρωταρχική σημασία η πάλη για την προστασία της ζωής και της επιβίωσης μεγάλων τμημάτων εργαζομένων».

Το διεκδικητικό πλαίσιο της ΠΑΣΕΒΕ ξεπερνά τα τρία ζητήματα αιχμής, διατυπώνοντας την απαίτηση για άμεσα μέτρα ανακούφισης των εκατοντάδων χιλιάδων ΕΒΕ που στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης λόγω των χρεών τους προς τον ΟΑΕΕ, που βάζουν «λουκέτο» ο ένας μετά τον άλλο, που βλέπουν να εξανεμίζονται τζίροι, κέρδη και κόποι μιας ζωής. Η ΠΑΣΕΒΕ δίνει έμφαση στην ενεργοποίηση των σωματείων, στην ανάληψη αγωνιστικών και άλλων πρωτοβουλιών, στην επαφή με τους ΕΒΕ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα για τη διαμόρφωση δράσεων ενάντια στην πολιτική που «τσακίζει» τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ