Πέμπτη 8 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΥΓΚΛΙΣΗ απόψεων και κοινούς προβληματισμούς, διαπίστωσε ο Κ. Καραμανλής με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ρ. Πρόντι, κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνάντησής τους στις Βρυξέλλες (σελίδα 6)

«ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ» βρήκε την ομιλία του Κ. Σημίτη, στην προχτεσινή εκδήλωση των «παραφυάδων» του εκσυγχρονισμού, ο Λεωνίδας Κύρκος, αλλά στενοχωριέται, επειδή «δεν μπορεί να τις επιβάλει» στο κυβερνητικό επιτελείο! (σελίδα 8)

ΜΕ ΤΙΣ ήδη γνωστές θέσεις και τη συνοδεία αντι-ΚΚΕ «επιχειρημάτων», η γνωστή ομάδα Θεωνά - Κωστόπουλου παρουσίασε χτες τη «διακήρυξη» της ΚΕΔΑ, σε συνέντευξη Τύπου (σελίδα 12)

ΑΠΕΡΓΟΥΝ σήμερα οι εργατοτεχνίτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης για να προστατέψουν το μεροκάματό τους, τις κατακτήσεις τους, αλλά και την ίδια τους τη ζωή (σελίδα 14)

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ μήνυμα αντίστασης στο επιχειρούμενο από την κυβέρνηση ξήλωμα του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος, έστειλαν χτες το πρωί οι επαγγελματίες, οι βιοτέχνες και οι έμποροι, που συγκεντρώθηκαν έξω από το ΤΕΒΕ και προχώρησαν στο συμβολικό αποκλεισμό του Ταμείου για μία ώρα (σελίδα 26)

ΕΝΑ μαζικότατο συλλαλητήριο έγινε χτες στη Μυτιλήνη. Η προκυμαία της πρωτεύουσας της Λέσβου πλημμύρισε από χιλιάδες διαδηλωτές, αγρότες, κτηνοτρόφους, εργάτες, δημόσιους υπαλλήλους, επαγγελματοβιοτέχνες, εμπόρους, νεολαίους (σελίδα 27)

«ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ μεθόδους ξεπερασμένων σκοτεινών εποχών», καταγγέλλει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανω Αμπελοκήπων τον μεγαλοκατασκευαστή Μπ. Βωβό, ο οποίος, με γιγαντοαφίσες που ανάρτησε στην περιοχή, κατηγορεί στέλεχος της Επιτροπής Αγώνα του Συλλόγου για τη διάσωση του κτήματος ΘΩΝ (σελίδα 28)

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σφυροκόπημα δέχτηκε το κυβερνητικό νομοσχέδιο, για τους μετανάστες και αλλοδαπούς εργάτες, χτες, στη συνέντευξη Τύπου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας (σελίδα 29)

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ σε σώμα το Επιστημονικό Ιατρικό Συμβούλιο της «Αθήνα 2004», στο οποίο μετέχουν εθελοντικά γνωστοί Ελληνες επιστήμονες του ιατρικού χώρου (σελίδα 32)

ΠΡΟΒΛΗΜΑ έχει δημιουργηθεί με την απόφαση της κυβέρνησης και των συναρμόδιων υπουργείων, λόγω της λειτουργίας του νέου αεροδρομίου, να μεταφερθούν σε «μεταβατικό» στάδιο οι κεραίες από τον Υμηττό στο Ορος Αιγάλεω, αντί της θέσης Αέρας στην Πάρνηθα, όπως είχε προγραμματιστεί (σελίδα 35)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ