Πέμπτη 8 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Στο Νομό Ιωαννίνων περιοδεύει από χθες, επικεφαλής κομματικής αντιπροσωπείας, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ συνοδεύουν στην περιοδεία της ο Γεράσιμος Αραβανής, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Κώστας Αλυσσανδράκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, ο Θόδωρος Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας και ο Χρήστος Λύκος, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΚΚΕ.

Για τη σημασία που έχει αυτή η περιοδεία, σε σχέση με τη χρονική στιγμή που γίνεται, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, σημείωσε:

«Αυτή τη χρονική στιγμή θα έχουμε την ευκαιρία να επικεντρώσουμε την ενημέρωση του λαού της περιοχής, αλλά και το διάλογο που θα κάνουμε μαζί του, στα θέματα της Κοινωνικής Ασφάλισης, δηλαδή συνταξιοδοτικό, Υγεία - Πρόνοια, με βάση τους καινούριους νόμους που ετοιμάζονται. Επίσης τα ζητήματα που αφορούν τη μόρφωση που δίνεται στα παιδιά του λαού. Αυτό θα σηματοδοτήσει και την επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπο με τη Διακήρυξη της Μπολώνια, με βάση την οποία και η Παιδεία πρέπει να συνδεθεί ακόμα πιο πολύ με την κερδοσκοπία».

Το νοσοκομείο «Χατζηκώστα» ήταν ο πρώτος σταθμός της διήμερης περιοδείας της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο νοσοκομείο, η Αλ. Παπαρήγα συναντήθηκε με τη διοίκηση, αλλά και το σωματείο εργαζομένων. Αργότερα, το απόγευμα, συναντήθηκε με το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πασσαρώνα και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής. Ενώ το βράδυ μίλησε σε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «DU LAK» για τις εξελίξεις στο θέμα της Κοινωνικής Ασφάλισης και τις θέσεις του ΚΚΕ.

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα της περιοδείας περιλαμβάνει στις 9.30 το πρωί επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και συναντήσεις με τη Σύγκλητο, το Σύλλογο Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού και τους εργαζόμενους, καθώς και με το Σύλλογο Φοιτητών. Στις 12 το μεσημέρι, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα επισκεφτεί το εργοστάσιο ετοίμων ενδυμάτων «ΤΟΠ» και στις 13.30 θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ