Πέμπτη 8 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
«Καθάρισαν» οι τρεις

Οι τρεις έγιναν γνωστοί, ενώ ο... ένας αναμένεται. Ο λόγος για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν φέτος τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, αφού από χτες ο Ολυμπιακός, η Ορεστιάδα και Ηρακλής προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός και ο Πανελλήνιος άφησαν... ανοιχτούς λογαριασμούς.

Ανετη ήταν η χτεσινή επικράτηση του πρωταθλητή Ολυμπιακού στο κλειστό της Μίκρας, κόντρα στον Αρη με 3-0. Αδοξα έσβησαν χτες τα όνειρα του ΠΑΟΚ για συνέχεια στη διοργάνωση, καθώς δεν κατάφερε να καταβάλει εκτός έδρας την Ορεστιάδα, από την οποία ηττήθηκε στον επαναληπτικό με 3-0. Ο Ηρακλής είναι η τρίτη ομάδα που θα στελεχώσει την «4άδα» των ημιτελικών, αφού νίκησε για δεύτερη φορά την ΑΕΚ με 3-1. Παράταση στην αγωνία έδωσαν Παναθηναϊκός και Πανελλήνιος. Το «τριφύλλι» επιβλήθηκε της ομάδας της Κυψέλης με 3-0 και ισοφάρισε τις νίκες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι για να γίνει γνωστό ποια τελικά θα είναι η ομάδα που θα συμμετάσχει στην επόμενη φάση.

  • Για την 21η αγωνιστική της Α1 γυναικών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Παναθηναϊκός - Φιλαθλητικός 3-0, Ηρακλής - Βριλήσσια 0-3, Ολυμπιακός - Αίας Ευόσμου 0-3, Λάρισα - ΖΑΟΝ 3-0, Ηλιούπολη - Βύρωνας/Αγ. Σώστης 3-1.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ