Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Πήρε «άσο» ο ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Σανθ Χακόμπο, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Ο 29χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι καλύπτουν το κενό που άφησε ο Ντάριο Κρέσιτς με την μεταγραφή του στην Λοκομοτίβ Μόσχας.

  • Ο 24χρονος Γιώργος Ιωαννίδης έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και εκτός απροόπτου, μετά την απόκτηση των Φουρτάδο, Τσουκαλά και Κουρουμπλή θα υπογράψει στην Ενωση. Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του είναι να πάρει την ελευθέρας του από τον Παναθηναϊκό όπου δεν υπολογίζεται.
  • Δεν έλειψε για πολύ από τον Ατρόμητο ο Κώστας Γιαννούλης. Ο 24χρονος αμυντικός αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στο σύλλογο του Περιστερίου με τη μορφή δανεισμού από την Κολωνία, όμως σήμερα έλυσε το συμβόλαιό του με τη γερμανική ομάδα και υπέγραψε για τρία χρόνια με αυτή του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.
  • Ενας ακόμα αγώνας που θεωρείται από την UEFA ως χειραγωγημένος για στοιχηματικούς λόγους έφτασε στην ΕΠΟ και διαβιβάστηκε στο υφυπουργείο Αθλητισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ματς της Φούτμπολ Λιγκ μεταξύ των ομάδων Αναγέννησης Επανομής και Θρασύβουλου που διεξήχθη στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για το ματς που διεξήχθη στο δεύτερο γύρο και συγκεκριμένα στην 34η και τελευταία αγωνιστική της σεζόν (23/5/2012), όπου η Επανομή επικράτησε με 3-1 του Θρασύβουλου.
  • Το πρώτο βήμα για να πάρει αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε ο ΟΦΗ, ο οποίος καταβάλλοντας το πόσο των 135.000 ευρώ εξασφάλισε τη φορολογική ενημερότητα.
  • Σούπερ Λίγκα και Nova κατέληξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στις συζητήσεις τους, για την διεξαγωγή αγώνων της Σούπερ Λίγκα και τις Δευτέρες. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής θα βγει μετά την τέλεση των ρεβάνς της γ' προκριματικής φάσης του Europa League.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ