Παρασκευή 9 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Στο «Βιβλιοπωλείο της Εστίας» (Σόλωνος 60) αύριο (1μ.μ.) θα παρουσιαστεί το μυθιστόρημα της Βίκυς Θεοδωροπούλου «Οι επιζώντες».

  • Στο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης στη Στοά» (Α. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι) αύριο (12μ.) οι εκδόσεις «Πατάκη» παρουσιάζουν το βιβλίο των Αννας Κώτση - Αγγελικής Αθανασοπούλου «Πού πήγαν όλες οι γνώσεις;» και στις 15/3 (7μ.μ.) την τρίτομη έκδοση των θεατρικών κριτικών του Κώστα Γεωργουσόπουλου με τίτλο «Κλειδιά και κώδικες του θεάτρου».
  • Στο βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία» (Γραβιάς 9-13) αύριο (11.30π.μ.), από το περιοδικό «Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού» θα παρουσιαστούν για τα παιδιά 4-8 χρόνων η σειρά «Τα ζουζουνάκια» των εκδόσεων Παπαδόπουλος.
  • Στη «Στοά του Βιβλίου» στις 16/3 (7μ.μ.) οι εκδόσεις «Μαυρίδη» θα παρουσιάσουν το βιβλίο της γλύπτριας Μαρίας Λεδάκη «45 χρόνια γλυπτική».
  • Οι εκδόσεις «Αίολος» στις 13/3 (8.30μ.μ.) στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Κορυδαλλού θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Δαίδαλος. Ο πρώτος μηχανικός» της αρχαιολόγου Ειρήνης Α. Μπουρδάκου, η οποία θα μιλήσει με θέμα «Τα μηχανικά έργα του Δαιδάλου. Η πραγματικότητα ενός μύθου».
  • Στη Μακεδονική Εστία (Νικηταρά 10, α' όροφος) ο Οργανισμός για τη Διεθνοποίηση της Ελληνικής Γλώσσας και ο Σύλλογος Καβαλιωτών Αθήνας «Οι Φίλιπποι», στις 14/3 (7μ.μ.) θα παρουσιάσουν το βιβλίο της Τασούλας Καμπουρίδου «Οδοιπορικό στον Καύκασο».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ