Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Προς... Αγγλία ο Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς παραδέχτηκε ανοιχτά, μιλώντας στο «Sky Sports», πως είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του σε μία εκ των Εβερτον και Αρσεναλ, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Το ενδεχόμενο αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι ο μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού, Κριστόφ Ενροτέ, παρακολούθησε το φιλικό με την Ολλανδία παρέα με τον προπονητή της Εβερτον, Ντέιβιντ Μόγες. «Είναι πιθανό να πάω στην Εβερτον, είναι πιθανό να πάω στην Αρσεναλ». Πάντως, στις σχετικές δηλώσεις ο παίκτης άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο να συνεχίσει την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, στην Αθήνα βρίσκεται από χτες ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το διετές συμβόλαιό του.

  • Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης πήρε την ελευθέρας από τον Εργοτέλη και συμφώνησε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ. H ολοκλήρωση της μεταγραφής αναμένεται σήμερα αφού ο παίκτης θα βρεθεί στα Σπάτα όπου θα πέσουν και οι τελικές υπογραφές. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα λάβει 60.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 90.000 το δεύτερο και 120.000 τον τρίτο. Εξάλλου, η συμφωνία περιλαμβάνει αυξημένα μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων, ενώ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσής του αν πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.
  • Τον Αστέρα Τρίπολης θα αντιμετωπίσει σήμερα (20.00) ο Ατρόμητος στο γήπεδο του Περιστερίου, σε ένα φιλικό το οποίο είναι πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ για το Europa League.
  • Την ένταξη του Φάνη Γκέκα στο έμψυχο δυναμικό της επισημοποίησε με σχετική ανακοίνωσή της η Λεβάντε. Ο Ελληνας επιθετικός έχει προγραμματίσει ταξίδι στην ισπανική πόλη για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και φυσικά να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ