Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Πολιτιστική «όαση» με τη σφραγίδα της ΚΝΕ

Το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ ανακοίνωσε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του τριημέρου της Αθήνας, που θα γίνει στις 13, 14 και 15 Σεπτέμβρη, στο πάρκο «Τρίτση» στο Ιλιον

«Δίνε το χέρι σε όποιον σηκώνεται... Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία» είναι το σύνθημα του 38ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», οι κεντρικές εκδηλώσεις του οποίου θα πραγματοποιηθούν για τρίτη συνεχή χρονιά στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», στο Ιλιον στις 13, 14 και 15 Σεπτέμβρη.

Το Σάββατο 15 Σεπτέμβρη, θα μιλήσει στο Φεστιβάλ η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης.

Το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ έδωσε χθες στη δημοσιότητα το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ, που για άλλη μια φορά περιλαμβάνει έναν πλούτο εκδηλώσεων με διάφορες μορφές τέχνης. Γνωστοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα συναντηθούν στις σκηνές του Φεστιβάλ με νέους και ερασιτέχνες δημιουργούς. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται μουσικά αφιερώματα στη Μικρασιατική καταστροφή, στον Δημήτρη Μητροπάνο, στο Μάνο Λοΐζο, στο ελληνικό ροκ, αλλά και προγράμματα παραδοσιακής μουσικής, λαϊκά γλέντια κ.ά.

Νέο στοιχείο στο φετινό Φεστιβάλ θα είναι το μαθητικό στέκι που θα έχει τη δική του σκηνή με ξεχωριστό, πλούσιο πρόγραμμα από μαθητικές δημιουργίες αλλά και καλλιτέχνες δημοφιλείς στις μικρότερες ηλικίες.

Καθ' όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα λειτουργεί παιδότοπος με πλούσιο πρόγραμμα, ενώ για πρώτη φορά στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί Αθλητικό Camp της ΚΝΕ για νέους και νέες στο χώρο του Πάρκου από τις 8 έως τις 15 Σεπτέμβρη.


Επίσης στο χώρο του Φεστιβάλ σε όλο το 3ήμερο θα πραγματοποιούνται συζητήσεις και εκδηλώσεις ενώ θα λειτουργούν και τα εξής εργαστήρια: Κρουστών - Εικαστικών (Fresco - Ψηφιδωτό) - Κατασκευής μουσικών οργάνων - Κατασκευής κούκλας - Πολυφωνικού τραγουδιού

Παραθέτουμε σήμερα αναλυτικά ολόκληρο το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στις σκηνές του Φεστιβάλ και όπως ανακοίνωσε η ΚΝΕ, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα προγράμματα συζητήσεων και εκδηλώσεων όλων των χώρων του Φεστιβάλ.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ