Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις
Σήμερα Τετάρτη

Λαύριο, στο Θεατράκι της Ρεμίζας, με θέμα την ανεργία. Θα μιλήσει ο Β. Συρίγος, στέλεχος του ΚΚΕ. Θα γίνει βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου «Ο Βασιλιάς Ανθρακας» και διάφορες συναυλίες.

Βελβεντό Κοζάνης στις 8.30 μ.μ., προβολή του DVD για την καπιταλιστική κρίση.

Παρασκευή 31 Αυγούστου

Ξάνθη, στις 7.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο κεντρικής πλατείας. Θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, αφιέρωμα στον Ναζίμ Χικμέτ, θεατρικό δρώμενο και συναυλία από τοπικά συγκροτήματα.

Σιάτιστα Κοζάνης, στις 8.μ.μ., στο πάρκο Αγίου Δημητρίου. Θα μιλήσει ο Μιχάλης Καραμπατζιάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Δειλινά Ηρακλείου Κρήτης, στις 5 μ.μ., στο γήπεδο, με θέμα «Κλώτσα την μπάλα όχι τη ζωή σου - όχι σε όλα τα ναρκωτικά». Με ομιλία και μαθητικό τουρνουά ποδοσφαίρου.

Γιανιτσά, στις 8 μ.μ., στο Πολύκεντρο.

Βέροια, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου.

Σάββατο 1 Σεπτέμβρη

Αθήνα, στο Θεατράκι του Κολωνού (Καπανέως και Αλεξανδρείας). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και θα γίνουν συναυλίες.

Παλλήνη, στην Πλατεία Ελευθερίας (παλιό Δημαρχείο) με θέμα τις εργασιακές σχέσεις. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, θα γίνουν βιντεοπροβολές και συναυλίες.

Στην Ελασσόνα.

Αιανή Κοζάνης στις 8.30 μ.μ., με θέμα «Η ιστορία του ΚΚΕ όπλο στα χέρια του λαϊκού κινήματος». Θα μιλήσει ο Γιάννης Βήττας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Κιλκίς, στις 8 μ.μ., στην Πλατεία Ειρήνης.

Σέρρες, στις 8 μ.μ., στο Στρατόπεδο Παπαλουκά.

Κυριακή 2 Σεπτέμβρη

Λούτσα, στο γηπεδάκι Βραυρώνας, με θέμα τα προβλήματα των μαθητών και την πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Αγγελόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα γίνουν τουρνουά μπάσκετ 3X3, ομιλία, βιντεοπροβολές και συναυλίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ