Σάββατο 1 Σεπτέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Καταγγέλλει τη στάση της δημοτικής αρχής

Την παραβίαση ακόμα και των στοιχειωδών κανόνων λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, από τη δημοτική αρχή Κερατσινίου προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα ληφθούν αποφάσεις που είναι κομμένες στα μέτρα της αντιλαϊκής πολιτικής, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του προς το λαό της πόλης, ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

Οπως επισημαίνει, η δημοτική αρχή (στηρίχτηκε από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ) του δημάρχου Λ. Τζανή, βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης, καθώς το τελευταίο διάστημα, λόγω της κατακραυγής του λαού για τα «έργα και τις ημέρες της», αρκετοί δημοτικοί της σύμβουλοι έχουν δηλώσει την αποχώρησή τους. Κάτω από αυτή την εξέλιξη και προκειμένου η δημοτική αρχή να εξασφαλίσει ότι θα συνεχιστεί το αντιλαϊκό της έργο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», «έφτασε στο σημείο να λαμβάνει αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς συνεδρίαση του ίδιου του Δημοτικού Συμβουλίου! Αλλά και να απαιτεί την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς αυτό να έχει απαρτία»!

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί το λαό της πόλης να βγάλει τα συμπεράσματά του από τη συνολική αντιλαϊκή πορεία της δημοτικής αρχής του Λ. Τζανή. Να οργανώσει την πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της Δημοτικής Αρχής. Να διεκδικήσει άμεσα μέτρα ανακούφισης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ