Σάββατο 1 Σεπτέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Αγώνας για να καλυφθούν οι ανάγκες στους δήμους

Την πολιτική της συγκυβέρνησης για την κατακρεούργηση των εργασιακών, κοινωνικών - λαϊκών δικαιωμάτων που είναι η αιτία για τα βάσανα της λαϊκής οικογένειας, καθώς και τη στάση των Δημοτικών Αρχών που αποδέχονται και υλοποιούν διαχρονικά τη βάρβαρη αντιλαϊκή λαίλαπα και στην Τοπική Διοίκηση με ανυπολόγιστες τραγικές συνέπειες στην καθημερινότητα των λαϊκών στρωμάτων, κατήγγειλαν, σε προχτεσινή συνέντευξη Τύπου, οι εκλεγμένοι Σύμβουλοι του ΚΚΕ στη Μαγνησία.

Ταυτόχρονα, εξέφρασαν την αγωνιστική - ταξική αλληλεγγύη τους στη λαϊκή πλειοψηφία, στους μισθωτούς εργαζόμενους δημόσιου - ιδιωτικού τομέα, στους συνταξιούχους, στους αυτοαπασχολούμενους της πόλης και της υπαίθρου, στους μετανάστες, στους ανέργους, ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες, δηλώνοντας ότι θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να συμβάλουν στην οργάνωση της λαϊκής πάλης για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Κάλεσαν, δε, σε συστράτευση για να απαιτήσουν όχι μόνο να καλυφθούν οι ελλείψεις στις υπάρχουσες κοινωνικές δομές που θα μπορούσαν να ανακουφίσουν τη λαϊκή οικογένεια, ιδιαίτερα σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης, αλλά τη διεύρυνση των υπηρεσιών και των κοινωνικών παροχών που απαντούν στις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

Διεκδικούμε - σημείωσαν - επείγοντα μέτρα που ανακουφίζουν τις λαϊκές οικογένειες, σε σύγκρουση με την πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αναφερόμενοι στην πρόταση του δημάρχου Βόλου, Π. Σκοτινιώτη: «η ΚΕΔΕ πρέπει να επικοινωνήσει με όλες τις αντίστοιχες εθνικές ενώσεις της ΤΑ στην Ευρώπη» και σ' αυτή του προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Ρ. Κομήτσα για: «συνάντηση με τους δημάρχους των μεσογειακών χωρών», επεσήμαναν ότι πρόκειται για προτάσεις που μοιράζουν αυταπάτες, δεν οδηγούν πουθενά γιατί είναι δεδομένη η στάση που κρατούν αυτές οι ενώσεις, οι οποίες από χρόνια είναι προσαρμοσμένες στη λογική της ανταποδοτικότητας, Δήμων -Ανώνυμων Εταιρειών, χωρίς εργασιακές σχέσεις για τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ